Daruieste-i un martisor persoanei dragi! In mai putin de o saptamana vom intampina primavara, iar conform traditiei, in unele zone din tara, 1 martie este ziua in care barbatii primesc cadouri de la femei. Tu ce vrei sa-i cumperi tatalui, fratelui ori sotului?

Magazinul online decorix.ro vine si de data aceasta in ajutorul tau! Rasfoieste oferta de pe site, pune produsele in cosul de cumparaturi si plaseaza comanda! Uite cateva sugestii din partea noastra:
- lupa LED X5. Ii va fi de folos ori de cate ori va citi ceva inainte de somn;
- mini-centura relaxare. Daca sta toata ziua la volan sau face efort intens, are nevoie de ceva care sa-i detensioneze muschii. Interesant este ca aceasta centura poate fi utilizata si pentru cot, zona lombara, zona cervicala si nu numai;
- suport tableta pliant. Se fixeaza atat in pozitie orizontala, cat si in pozitie verticala;
- cutie cadou + accesorii vin;
- trusa de unelte „Carte”. Coperta arata precum manualul unui mester, dar in interior e continutul unei truse de unelte.

Acestea sunt numai cateva dintre sugestiile noastre! Daca vrei sa afli informatii si despre alte cadouri pentru 1 martie, rasfoieste oferta de pe site!Postat in categoria:     Cadouri
Nici un comentariu la “Cadouri de 1 Martie pentru El“

Lasa un comentariu