Ce-am invatat in 2016: cele mai simple si eficiente trucuri pentru o curatenie rapida

(photo credit: goodhousekeeping)

In secolul vitezei avem nevoie de cat mai multe trucuri pentru a mentine casa curata. Ce-am invatat in 2016, despre cum sa ne organizam si sa fim eficienti in ceea ce priveste locuinta?
Iata:

1. Sa curatam zonele mai putin accesibile cu o periuta de dinti. Inmoaie-o in detergent sau in mix de bicarbonat cu apa, in functie de ce anume ai nevoie, apoi freaca rosturile din baie, marginea cazii, robinetul s.a.m.d.

2. Sa indreptam cutele cearsafurilor fara masina de calcat. Unele gospodine spun ca e suficient sa pulverizam putina apa pe cute, apoi sa tragem usor de marginile materialului.

3. Sa ascundem imprimanta. Se poate gasi loc pentru ea intr-un sertar din partea de jos a oricarui dulap.

4. Sa mascam diverse obiecte din casa. Cum? Introducandu-le in mobilier. Masa de calcat, spre exemplu, poate fi ascunsa usor intr-un sertar din bucatarie. Bineinteles, pentru a avea asa ceva in casa, trebuie sa ceri ajutorul unui tamplar.

5. Sa amestecam diverse substante de prin casa. Bicarbonatul, spre exemplu, face minuni si in baie, si in bucatarie. Nu uita nici de otet!

6. Sa stergem jaluzelele fara a le mai demonta de la ferestre. Nu trebuie decat sa invelim un cleste in niste carpe din microfibra, apoi sa curatam jaluzelele. Poti folosi un cleste precum cel cu care intorci snitelele in tigaie.

7. Sa curatam tastatura cu sticky-notes. Avand adeziv pe o parte, firimiturile si praful dintre taste se vor lipi usor de foite.Postat in categoria:     Lifestyle
Nici un comentariu la “Ce-am invatat in 2016: cele mai simple si eficiente trucuri pentru o curatenie rapida“

Lasa un comentariu