Anul Cocosului de Foc – Influente asupra amenajarilor interioare (II)

(photo credit: pixabay)

Ziua de 28 ianuarie a marcat intrarea in Noul An Chinezesc. Patronat de Cocosul de Foc, el se va incheia abia in februarie 2018. Saptamana trecut am aflat cate ceva despre influentele pe care le va avea in domeniul amenajarilor interioare.
Astazi urmeaza partea a doua, in care va voi prezenta pe scurt, conform principiilor Feng Shui, zonele mai putin favorabile in Anul Cocosului de Foc. Iata-le:

In sudul locuintei trebuie sa ai grija sa pastrezi cat mai mult linistea. Se spune ca, in caz contrar, atragi ghinionul. Asadar, evita sa folosesti acolo orice aparat care face galagie, indiferent ca vorbim despre electrocasnice sau despre unelte cu care renovezi interiorul.
Drept scut impotriva ghinionului, specialistii in Feng Shui spun ca e bine sa folosesti elementul Metal.

In sud-vestul locuintei este necesar sa introduci Apa, pentru a-ti proteja caminul, dar nu si Focul si Pamantul. Ca sa nu ai probleme anul acesta, infrumuseteaza zona cu rinoceri si elefanti albastri.

Citeste si Anul Cocosului de Foc – Influenta asupra amenajarilor interioare (I)

In vestul locuintei decoreaza cu rosu, portocaliu si galben, dar si cu obiecte in forma de triunghi. La fel, evita zgomotul pe cat posibil. Ca sa neutralizezi energia negativa, introdu in decor elementul Foc. In schimb, nu decora cu oglinzi (simbol al elementului Apa) si nici cu Lemn sau Metal.

Nord-vestul locuintei are nevoie de elementul Metal. De ce? Intrucat acesta neutralizeaza energia negativa. In schimb, evita Focul. Cu alte cuvinte, nu folosi in decor rosul, portocaliul si galbenul. Spune NU si elementelor in forma de triunghi.



Postat in categoria:     Lifestyle
Nici un comentariu la “Anul Cocosului de Foc – Influente asupra amenajarilor interioare (II)“

Lasa un comentariu