Trucuri pentru a impodobi cel mai frumos brad de Craciun

(photo credit: pixabay)

Pe internet gasesti o multime de informatii despre cum poti impodobi bradul, despre cum sa alegi decoratiunile s.a.m.d. Ei bine, principala regula consta in faptul ca… nu exista nici o regula! Fiecare isi orneaza pomul dupa bunul plac. Ca sa fie insa mai frumos ca cel de anul trecut, spre exemplu, putem totusi sa avem in vedere cateva trucuri.
Iata-le:

1. Instalatia trebuie pusa pe verticala, nu pe orizontala. De ce? In primul rand, nu se va mai agata de crengi si de ornamente. In al doilea rand, ramurile bradului vor fi luminate mai mult si mai frumos.

2. Impodobeste bradul prima data cu instalatia si apoi cu decoratiunile. E putin neobisnuit, nu-i asa? Procedand astfel iti va fi mai usor sa agati ornamentele acolo unde trebuie.

Citeste si Alternativa la pomul de Craciun. Cu ce poti inlocui bradul

3. Mai putin inseamna mai mult. Foloseste un numar mai mic de decoratiuni pentru a da voie crengilor verzi sa se faca observate. La final vei avea un pom de Craciun elegant!

4. Agata decoratiunile mai mari in partea de jos a pomului de Craciun. Pe masura ce te indrepti spre varf foloseste-le pe cele mai mici. Bradul va parea astfel mai bogat in coronament si mai plin.

5. Evita beteala aurie sau argintie daca iti doresti un pom multicolor. In caz contrar, decoratiunile vor fi „eclipsate”.Postat in categoria:     Lifestyle
Nici un comentariu la “Trucuri pentru a impodobi cel mai frumos brad de Craciun“

Lasa un comentariu