(photo credit: pixabay)

Intotdeauna pasesti cu dreptul peste prag, nu treci pe sub scari si iti faci cruce cand te intalnesti cu un preot in drumul tau? Inseamna ca esti o persoana superstitioasa. Pe de alta parte, este o vorba pe la noi, care zice ca „norocul ti-l faci singur”. Cum anume? Adaptand-o, am putea spune ca e necesara eliminarea din decorul locuintei a obiectelor despre care se spune ca aduc ghinion.
Iata cateva dintre ele:

1. Usa neagra. Niciodata sa nu-ti cumperi usa neagra pentru intrarea principala in casa. Nici pentru un apartament nu e benefica. Conform principiilor Feng Shui, daca este orientata inspre orice punct cardinal, cu exceptia nordului, atrage ghinionul.

2. Calendarul. Pus in loc gresit, cum ar fi pe interiorul usii principale a locuintei, aminteste de faptul ca timpul trece, iar noi imbatranim.

3. Plantele cu tepi. Da, se spune despre cactusi ca absorb energia negativa, emanata de calculator si laptop, dar se mai zice si ca aduc ghinion, intrucat frunzele lor sunt foarte ascutite. Regula e valabila si pentru alte asemenea plante.

4. Un singur ghiveci intr-o camera. Simbolizeaza singuratatea. Decoreaza cu mai multe.

5. Oglinda in dormitor. Unii cred ca, daca se reflecta imaginea patului in oglinda, poate cauza probleme relatiei tale. O fi sau nu asa, nu putem spune sigur.

6. Picturi cu o corabie in marea involburata. E simbol al pericolului si iti poate afecta comportamentul si energia. Evita, de asemenea, picturile cu apusuri, cascade si peisaje de toamna.

7. Clopoteii de vant agatati in casa. Locul lor e afara, pentru a apara locuinta de spiritele rele, nu in dormitor sau in camera in care lucrezi.

Stiai ca…
(photo credit: pixabay)

8. Vopseaua rosie, folosita pentru pereti, ar putea crea probleme locatarilor dintr-o casa? Acest lucru nu e valabil tot timpul, ci doar in anumiti ani. Ca sa afli ce ti se potriveste, este indicat sa discuti cu un specialist in Feng Shui.

9. Rozul ales pentru camera fetitei nu e tocmai bun? Conform unor principii, bebelusului ii corespunde elementul Apa sau Lemn, iar nuantei roz Focul. Cu alte cuvinte, Focul (adica rozul) o enerveaza si o si oboseste pe fetita. Acelasi aspect e valabil si in cazul camerei decorate pe bleu, pentru un baietel.

10. Biroul amplasat cu spatele la fereastra aduce ghinion? Cel mai bine este sa fie pus cu spatele la un perete plin (adica neintrerupt) si cu fata spre usa.Postat in categoria:     Lifestyle
Nici un comentariu la “Obiecte care aduc ghinion in casa“

Lasa un comentariu