Spune-mi la ce numar locuiesti, ca sa-ti spun cine esti (I)

(photo credit: pixabay)

Cred ca si tu ti-ai calculat, macar o data, cifra destinului pentru a afla ce te asteapta luna viitoare sau in anul ce vine. Nu trebuie decat sa aduni cifrele conform unor indicatii clare, venite din partea astrologilor. Stiai insa ca si numarul de pe usa de la intrare iti poate guverna viitorul? Specialistii vorbesc despre asa-numita vibratie a numarului casei. Daca este sau nu asa, noi nu avem de unde sti sigur. Totusi, am putea sa ne documentam putin despre ea.
Vrei sa stii cum e in cazul tau? Ei bine, daca numarul e format din doua sau trei cifre, aduna-le pana cand obtii una singura. Exceptie fac 11, 22 si 33.

Numarul 1 ambitie. E specific persoanelor independente, foarte active si care vor sa detina controlul. Avand spirit de lider, locuintele cu numarul 1 sunt perfecte pentru cei cu initiativa, oameni de afaceri, jurnalisti si nu numai. La numarul 1 locuiesc persoanele singure, pentru care este mai importanta cariera.
Sfat: introdu ceva rosu in decor.

Numarul 2 familie. Caracterizeaza o locuinta placuta, in care se organizeaza adesea reuniuni de familie. Se zice ca persoanele care stau acolo au adunat deja venituri, iar acum se bucura de viata. Este exact genul de casa in care stau parintii, iar copiii se intorc pentru a-si petrece sarbatorile. Flori in fata locuintei, un cos de baschet in curtea interioara, un fotoliu-leagan pe veranda etc.
Sfat: inveseleste decorul cu ceva portocaliu ori in culoarea piersicii.

Citeste si Cele mai ciudate superstitii despre case

Numarul 3 noroc la bani. Pare sa fie unul norocos in plan financiar. Astrologii considera ca aduce venituri consistente celor care locuiesc in casele cu numarul 3. De asemenea, cadrul in sine favorizeaza reuniunile de familie. Cine locuieste sau ar trebui sa locuiasca la numarul 3? Pasionatii de calatorii, artistii si cei care lucreaza in domeniul comunicarii si relatiilor publice.
Sfat: poti atrage norocul axandu-te pe diverse nuante de citrice.

Numarul 4 – stabilitate si loialitate. Are o oarecare legatura cu numarul 1, intrucat induce ideea ca trebuie sa lupti mai mult pentru idealurile tale, sa muncesti mai mult pentru ce-ti doresti, sa fii si mai ambitios. Destul de rar, in spatele usii vei gasi o locuinta decorata dupa ultima moda. In general, oamenii prefera un camin simplu, dar in care sa se simta inspirati pentru a face cele mai bune alegeri.
Sfat: decoreaza cu nuante de verde, pentru a-ti reechilibra psihicul si partea emotiva.

Numarul 5 – diversitate. Guverneaza spatiile inchiriate frecvent, cel putin asa spun astrologii. Locatarilor le plac calatoriile si iesirile in oras, motiv pentru care casele raman adesea goale. Daca esti agent de turism, la numarul 5 trebuie sa locuiesti. Pe de alta parte, se zice ca aceasta cifra incurajeaza diversitatea. Asadar, sa nu te miri daca iti place sa redecorezi locuinta destul de des.
Sfat: introdu in decor putin albastru, azuriu si chiar verde.Postat in categoria:     Lifestyle
Nici un comentariu la “Spune-mi la ce numar locuiesti, ca sa-ti spun cine esti (I)“

Lasa un comentariu