Ce lucruri pastrezi si ce arunci inainte de a te muta cu persoana pe care o iubesti

(photo credit: pixabay)

Felicitari! Tocmai ai stabilit cu partenerul tau ca, in curand, veti locui impreuna. Este un pas urias intr-o relatie. Inainte de a-ti duce lucrurile in noua voastra casa, amandoi ar trebui sa va faceti ordine printre lucruri, intrucat multe e mai bine sa fie aruncate sau donate.
Iata ce nu ar fi bine sa se gaseasca in locuinta voastra:

1. Mobila de la fostii proprietari. In unele cazuri, cand cumperi o locuinta, se intampla sa gasesti un rest de mobila de la vanzator. Ideal ar fi sa scoti totul din casa, pentru a putea baga doar ce e al vostru, poate chiar cumparat recent. Daca insa momentan nu-ti permiti sa investesti in mobila, triaza ce e in apartament. Unele lucruri, desi arata bine, s-ar putea sa fie bune numai de aruncat.

2. Haine si pantofi. Sigur ai macar un pulover pe care nu l-ai imbracat de ani buni. Ce rost ar avea sa ocupe inutil spatiu in dulapul vostru la comun?

3. Carti care nu-ti plac sau pe care le-ai folosit drept decoratiuni. Daca nu te inspira in vreun fel sau le-ai primit drept cadou de la fosti parteneri, mai ales cu o dedicatie scrisa, mai bine du-le la parintii tai acasa.

4. Prea multe fotografii cu tine si amicii sau colegii de munca. Evident, poti pastra doua-trei, dar pe restul pune-le intr-un album. De ce? Pentru ca, de-acum, vei avea si prieteni de cuplu si trebuie sa faci loc si fotografiilor cu acestia.

Citeste si cateva Sfaturi pentru mutat – Mai usor si mai rapid

5. Cearsafuri, pernute si paturele vechi. Mai degraba cumpara ceva pe placul amandurora. Poate ca pernuta aceea, in forma de inima, are valoare sentimentala pentru tine, dar sa stii ca nu e relevanta pentru partener si e foarte posibil nici sa nu-i placa.

6. Electronice vechi. Pastreaza un telefon de rezerva, iar pe restul du-le la reciclat. Scapa si de televizorul care iti face probleme, si de prelungitoarele din cauza carora s-a produs un scurtcircuit in casa, si de masina de spalat pe care ai tot reparat-o.

7. Unele piese de mobilier de-ale tale. Tot mutandu-te din chirie in chirie, ai invatat ca e mai bine sa-ti cumperi scaunele pliabile, masute mici, pe care sa le dezmembrezi foarte usor, cutii care servesc si drept taburet si tot asa. Te inteleg, trebuia sa te descurci intr-un spatiu inchiriat, unde nu intotdeauna ai avut confort. Acum insa vei imparti locuinta cu cel pe care il iubesti. Pastreaza scaunele pliabile pentru balcon sau hol, iar restul lucrurilor doneaza-le sau du-le parintilor. Locuind impreuna si stabilindu-va intr-un loc, veti investi in mobilier de calitate.Postat in categoria:     Lifestyle
Nici un comentariu la “Ce lucruri pastrezi si ce arunci inainte de a te muta cu persoana pe care o iubesti“

Lasa un comentariu