(photo credit: pixabay)

Toate sfaturile despre cum sa scapi de lucrurile inutile nu ti-au fost de folos? Atunci, poate acest mic ghid te va ajuta. Partea cea mai buna e ca nu te sfatuieste sa arunci obiecte, ci sa le aranjezi sub o alta forma, mai frumoasa:

Pune rafturi in spatiile libere
Rafturile pot fi un loc excelent de depozitare. In special in bucatarie, unde mai mereu se gaseste un locsor pentru cateva rafturi in plus. Poate e un colt liber sau poate o fereastra nu-ti ofera tocmai cea mai frumoasa priveliste. Monteaza niste rafturi si vei putea aranja toate canile, borcanele sau ustensilele pe care le folosesti mai rar, dar de care nu vrei sa scapi inca. Pentru sufragerie e perfect un corp cu 3 rafturi.

Ascunde totul la vedere
Nu trebuie sa inghesui totul prin dulapuri, ci le poti depozita la vedere. Foloseste cosulete sau cutii decorative. In ele poti tine absolut toate obiectele mici, pe care nu le utilizezi atat de des. Aceste cosulete si cutii pot sta foarte bine in living, pe rafturile bibliotecii. Ce zici de un set de 3 cutii depozitare Craciun? Pui in ele ce doresti. Sau poate ti-ar placea mai mult un set de 5 cutii rotunde Briose.

Citeste si despre cele 5 greseli de organizare a casei

Aranjeaza-le altfel
Poate nu o sa-ti dai seama din prima care e aranjamentul ideal, insa, cu timpul, vei reusi sa creezi ceva interesant. Daca ai mai multe obiecte pe care nu stii unde sa le tii, incearca urmatoarele optiuni: pune tablourile sau pozele langa vaze, oglinzile pe rafturi si nu uita sa variezi dimensiunile.

Sticlele confera efectul „wow”
Sticlele de alcool pot arata chiar frumos, daca sunt aranjate cum trebuie. In cazul in care nu ai o vitrina mica, pentru ele, incropeste un cosulet si infrumuseteaza-l cu niste flori in vaza, puse alaturi.

Birourile sau mesele de lucru
Chiar daca, adesea, sunt pline de documente si articole de papetarie, intr-o totala dezordine,  ai noroc ca pot fi asezate aproape oriunde. De exemplu, iti poti pune biroul in dreptul geamului, pentru a te bucura cat mai mult de lumina naturala.
Nu uita ca aproape orice masuta poate avea mai multe roluri: poate fi locul unde lucrezi, unde-ti pastrezi instrumentele de scris sau desenat, dar si locul unde te aranjezi si te machiezi.Postat in categoria:     Lifestyle
Nici un comentariu la “Dezordinea, sub o forma mai aspectuoasa“

Lasa un comentariu