(photo credit: pixabay)

Pentru ca siguranta familiei este cea mai importanta, iata un set de indrumari de luat in considerare in orice moment. Le poti avea in vedere mai ales daca nu vrei sa cheltuiesti o suma exorbitanta pe un sistem de securitate avansat.

Un seif pentru lucruri de valoare
Nu este chiar atat de scump pe cat pare si nici nu ai nevoie de unul imens. Ai grija sa-l pui intr-un perete ori sa-l securizezi cumva. Evident, nu trebuie lasat la vedere.

Alarme
Un sistem de alarme wireless este un plus de securitate pe langa usile incuiate. Hotii urasc zgomotele, asa ca o asemenea alarma o sa-i sperie foarte usor. Pune-o undeva unde nu poate fi observata cu usurinta si unde, pe cat posibil, nu patrunde multa lumina.
(photo credit: pixabay)

 

Detectoare de miscare
Sunt extrem de ieftine si se incarca cu lumina solara, deci nu vei plati bani in plus nici la electricitate. Fixeaza-le pe acoperisul locuintei si asigura-te ca sunt indreptate spre soare.

Intimidare
Alarmele sunt, in general, motivul pentru care hotii se gandesc de doua ori inainte sa incerce ceva. Interviurile politistilor cu infractorii au aratat ca aceste sisteme de protectie si paza pot fi intimidante. Asadar, daca poti convinge lumea ca ti-ai montat un sistem de securitate bine pus la punct, s-ar putea sa nu ai probleme niciodata.

Supraveghere video

Chiar si un sistem de supraveghere fals este bun. Tot ce trebuie sa faca e sa para real. Desigur, exista si varianta cumpararii sistemelor de supraveghere reale, dar acelea sunt mai scumpe. Ca sa cheltuiesti mai putini bani, ti-l poti face tu, bineinteles daca te pricepi cat de cat la programare.
(photo credit: pixabay)Postat in categoria:     Lifestyle
Nici un comentariu la “Cum sa ai o casa sigura – Recomandarile profesionistilor“

Lasa un comentariu