(photo credit: pixabay)

Nu toate instalatiile si elementele din casa trebuie inlocuite foarte des, dar tot le vine randul la un moment dat. Chiar daca sunt lucruri pe care trebuie sa le cumperi o data la 15 ani, e important sa stii care sunt acestea.

Aerul conditionat
Atat de necesar in timpul verilor toride, aparatul de aer conditionat poate fi utilizat o perioada destul de indelungata. Daca nu ai probleme cu el, atunci nu trebuie sa-l inlocuiesti decat la 10-15 ani.

Toaleta
Acelasi lucru se aplica si in cazul toaletei. Daca nu se strica si daca nu-ti creeaza dificultati, atunci o poti pastra pana la 10 ani.

Dusul
Poate avea o viata foarte lunga, daca este intretinut cum trebuie. In general, te tine pana la 20 de ani, asta daca nu alegi sa-l inlocuiesti din motive estetice.

(photo credit: pixabay)

Aragazul
Aragazul si cuptorul sunt esentiale intr-o bucatarie. Atat timp cat ai grija de ele, nu-ti vor face probleme. Specialistii spun ca pot avea o viata lunga, pana la 15 ani.

Citeste si despre Cum sa-ti faci locuinta mai confortabila

Cuptorul cu microunde
Daca aragazul poate sa functioneze destul de mult, fii sigur ca nici cuptorul cu microunde nu se lasa mai prejos. Daca este intr-o forma buna, atunci il poti pastra pana la 9 ani.

Masina de spalat vase
Tehnologia avanseaza destul de repede, dar masina de spalat vase este intotdeauna utila. Daca nu urmaresti neaparat sa fii in pas cu moda, atunci o poti pastra pana la 9 ani.

Frigiderul

Un alt element din bucatarie cu o durata de utilizare indelungata este frigiderul. Il poti avea pana la 13 ani, asta daca nu-ti doresti unul mai modern.

Masina de spalat
Esentiala in orice casa, masina de spalat rezista, si ea, considerabil. O poti pastra intre 10 si 15 ani.Postat in categoria:     Lifestyle
Nici un comentariu la “Cand inlocuim instalatiile din casa“

Lasa un comentariu