(photo credit: interiorwallsdesigns)

Casa ta trebuie sa fie mereu un loc primitor si odihnitor. O imprimanta mare insa nu duce cu gandul la odihna, ci la munca si oboseala. Ca sa o ascunzi, ai la dispozitie cateva trucuri de decor. Iata care sunt acestea:

Pune-o intr-un cos impletit
Foloseste un cos impletit, in care sa incapa imprimanta. Gaureste-l in cateva locuri in spate, pentru cabluri, dar si in fata, ca sa aiba pe unde sa iasa hartia. Astfel o poti pune oriunde, deoarece nimeni nu isi va da seama ca acolo e o imprimanta.

Bag-o intr-un sertar
Transforma un sertar din partea de jos a dulapului intr-o ascunzatoare perfecta pentru imprimanta. Nu va trebui sa o tii mereu la vedere, ci vei deschide sertarul doar atunci cand vei avea nevoie de o foaie tiparita. In plus, vei economisi si spatiu, pentru ca nu-ti va mai ocupa loc pe birou.

Citeste si Trucuri decorative pentru o locuinta cocheta (II)

Acoper-o cu o perdeluta textila
Daca nu ai un dulapior in care iti tii toate instrumentele de lucru, pune-le pe niste rafturi, pe care le poti acoperi, apoi, cu o perdeluta din material textil. Alege un imprimeu frumos, care sa se potriveasca in decor. Nimeni nu va banui ce se ascunde in spatele perdelutei tale.

Creeaza un suport
Daca te pricepi sa lucrezi cu lemn, atunci iti poti construi singur un suport pentru imprimanta. Nu trebuie sa incropesti o cutie, pe care sa o pui peste imprimanta. Lasa loc pentru foi si cabluri.

Adauga un raft
Locul de sub biroul tau e trecut cu vederea de multe ori. Acesta, insa, e ideal pentru a depozita o imprimanta. Pune un raft in plus sub birou, pentru imprimanta. Ai grija sa fie foarte stabil, ca sa nu ai probleme.Postat in categoria:     Lifestyle
Nici un comentariu la “Cum sa ascunzi o imprimanta prea mare“

Lasa un comentariu