Cum sa-ti vinzi locuinta mai repede?

(photo credit: getanoffertoday)

La Mica Publicitate si pe site-urile agentiilor imobiliare sunt o multime de anunturi cu privire la vanzarea de locuinte. Unele dispar rapid de pe piata. In cazul altora trec luni, ba chiar 1-2 ani, pana cand se gaseste cineva sa le cumpere. De ce?

Conteaza mult cartierul, dar se pune accent si pe aspectul casei ori al apartamentului. Tocmai de aceea e bine sa cunosti cateva secrete. Uite ce ar trebui sa faci cand iti vei scoate locuinta la vanzare, bineinteles inainte de a accepta vizitele posibililor clienti:

1. Verifica acoperisul. Daca ai ghinionul ca un posibil cumparator sa-ti viziteze locuinta intr-o zi ploioasa si observa o crapatura in acoperis, iti va refuza oferta intrucat va presupune ca are nevoie de o suma mai mare decat credea pentru renovarea cladirii.

2. Spala ferestrele. Lumina este foarte importanta in orice locuinta. Pentru ca sufrageria sa fie cat mai primitoare si sa inspire o atmosfera mai calda, e bine sa stergi geamurile pe interior si exterior, apoi sa le infrumusetezi cu perdele simple si cu doua-trei jardiniere. Intr-adevar, acestea sunt niste elemente pe care le vei lua cu tine in momentul in care te vei muta definitiv de acolo. Important este insa sa-i faci o impresie foarte buna clientului, sa se simta ca acasa, pentru a-l convinge sa cumpere.

Pune in practica si 5 sfaturi pentru a-ti vinde locuinta mai rapid

3. Ascunde fotografiile de familie. De ce? Intrucat sunt amintirile tale. Cumparatorul le are, cu siguranta, pe ale lui si probabil ca deja isi imagineaza unde le va pune.

4. Scapa de elementele decorative si de mobilierul in plus. Cumparatorul vrea sa vada un spatiu pe care sa-l amenajeze conform dorintelor lui, pe care sa-l personalizeze, nu unul in care sa traiasca potrivit regulilor altcuiva.

5. Nu lasa la vedere lucrurile animalutului de companie. Pare un sfat ciudat, nu-i asa? Ei bine, gandeste-te la urmatorul aspect. Cumparatorul da de inteles ca ii place interiorul, dar in momentul in care vede litiera sau castronelul pisicii, isi arunca privirea imediat la dusumea. Vrea sa verifice daca parchetul e zgariat ori patat de urina. Uneori, poate ca nici nu mai verifica. Pur si simplu, presupune ca e necesara o investitie suplimentara si iti refuza oferta.Postat in categoria:     Lifestyle
Nici un comentariu la “Cum sa-ti vinzi locuinta mai repede?“

Lasa un comentariu