7 moduri inedite de reutilizare a calendarelor din anii trecuti

(photo credit: realsimple)

Inca mai ai calendarele de perete din anii trecuti? Le-ai pastrat pentru ca imaginile sunt superbe? Atunci refoloseste-le, creand lucruri handmade dragute! Iata cateva idei despre care sper sa te inspire:

1. Coastere. Decupeaza florile dintr-un calendar sau peisajele si lipeste-le pe bucatele de lemn ori de pluta. Reprezinta un mod foarte placut de a refolosi imaginile. Nu ai nevoie decat de un foarfece, lipici si, bineinteles, unul sau mai multe calendare.

4. Coperta pentru jurnal / agenda. Intrucat acestea au deja o pagina din carton, mai groasa, nu e nevoie decat sa lipesti pe ea imaginea care te reprezinta sau care iti place cel mai mult. Pentru un jurnal, florile sunt perfecte.

3. Magneti pentru frigider. Ai nevoie de imagini, o bucata de PVC mai subtire, adeziv si magneti. Lipeste imaginile de PVC, apoi aplica un strat mai consistent de adeziv si ataseaza-le de magneti. Apasa pe ele pentru a avea o aderenta cat mai buna.

4. Suport pentru lumanari. Decupeaza peisajele cu apusuri de soare si aplica-le pe suprafata exterioara a catorva borcane simple. Dupa ce adezivul se usuca, introdu in ele lumanari aprinse. Vei vedea ca au un aspect deosebit!

5. Imagini inramate. Nu-ti plac picturile, dar ai vrea totusi sa agati ceva pe pereti? Selecteaza cateva imagini reprezentative, inrameaza-le si pune-le prin locuinta.

6. Aspect deosebit pentru cutii. Decupeaza imaginile, apoi lipeste-le pe cutiile in care iti tii suvenirurile din concedii, foile pentru birou s.a.m.d.

7. Plicuri. Daca doresti sa trimiti cuiva o scrisoare sau o felicitare, surprinde-l nu doar prin acest gest, ci si optand pentru un plic realizat dintr-o imagine.Postat in categoria:     Lifestyle
Nici un comentariu la “7 moduri inedite de reutilizare a calendarelor din anii trecuti“

Lasa un comentariu