Case din filme – cele mai celebre si mai frumoase

Cand vad cate un film, cum este “Tatal miresei”, incep sa visez. Nu, nu la povestea de dragoste in sine, ci la acea casuta in care se desfasoara aproape totul. Pare mica, dar e mare de fapt. In schimb, inspira o atmosfera primitoare si e confortabila. Locuintele din filmele americane difera foarte mult fata de ale noastre. Au alta arhitectura, sunt vopsite in culori calde, coltul verde e bine amenajat, exista o intrare principala in locuinta, iar imediat langa usa sunt treptele care duc spre etaj sau mansarda…

Iata lista mea cu locuintele preferate de prin filme:

1. Casa din “Tatal miresei”. Se afla in Pasadena, California. De ce aceasta si nu alta? In primul rand, pare destul de mica, dar e mare. In al doilea rand, are un mic spatiu in fata, unde pot fi plantate flori si unde sunt si copacii foarte inalti. In al treilea rand, si gardutul, si locuinta sunt vopsite in culori foarte deschise, facand-o foarte primitoare.

 

2. Casa din “Beverly Hills”. Este enorma, perfecta pentru cateva familii. Trei lucruri imi plac la ea foarte mult: usa de la intrarea principala, terasa de deasupra intrarii si faptul ca ferestrele sunt inalte.

 

 

3. Casa din “Pe aripile vantului”. Aflata pe domeniul Tara, ea pare intr-adevar desprinsa dintr-o poveste. Din cate se spune, nu exista, dar a fost construita dupa Razboiul Civil. O asociez intotdeauna cu ideea amenajarii unui semineu. Probabil, pentru ca e mare, iar acest element decorativ ar face-o mai primitoare, i-ar inspira o atmosfera mai primitoare.

 

 

4. Casa din “Home alone”. Cine nu a vazut macar o singura data toata seria? Casa a existat cu adevarat, in afara orasului Chicago. La aceasta imi place faptul ca e dezvoltata pe orizontala, avand un singur etaj. Cele doua ferestre de la mansarda / pod ii dau un farmec aparte.

 

 

5. Casa din „Mrs. Doubtfire”. Da, exista! Cine doreste si are posibilitatea, o poate vizita. Se afla in San Francisco. Interesanta este ideea garajului de sub locuinta.

Acestei liste i-as adauga locuinta din „Seventh Heaven”, perfecta pentru o familie numeroasa, si cea din „Toamna la New York”, in care statea eroina.

 

 

Voua ce case din filme sau seriale v-au placut cel mai mult?Postat in categoria:     Lifestyle
Nici un comentariu la “Case din filme – cele mai celebre si mai frumoase“

Lasa un comentariu