Solutiile de curatat si dezinfectat se gasesc la orice supermarket, insa atunci cand te confrunti cu pete incapatanate, e bine sa treci si la o alta abordare. Incearca aceste remedii din camara si frigider pentru a improspata si curata aproape fiecare coltisor al casei tale.

still-life-1439037-m

1. Lamai
Citricele pot spala murdaria din interiorul cuptorului cu microunde, pot scoate petele din lenjeriile de pat si lustruiesc alama.

2. Orez
Freaca interiorul unui vas cu orez, apa calda si putin detergent de vase, pentru a atinge si locurile greu accesibile.

3. Ketchup
Ketchup-ul nu este doar pentru cartofii prajiti, el poate lustrui cuprul si-ti poate face masina sa luceasca din nou.

4. Sare de masa
Textura grunjoasa a acesteia poate ajuta la eliminarea petelor din bucatarie, dar si la dezlipirea resturilor de mancare de pe vasele de fonta.

5. Nuci
Ai o zgarietura pe mobilierul de lemn? Freaca-l cu un miez de nuca pentru a acoperi defectul.

6. Praf de lamaie sau portocale
Acidul citric din bautura ta preferata poate ajuta la eliminarea ruginii si petelor de pe masina de spalat vase.

7. Praf de copt
Acesta merita un loc de cinste in casa ta. Amestecat cu apa calduta, poate fi folosit la curatat aproape orice, poate chiar reda stralucirea bijuteriilor.

8. Otet
La fel ca praful de copt, otetul alb este un puternic agent de curatare. Poate reimprospata rufele, scoate petele de pe covor, poate curata impecabil ferestrele si multe alte lucruri.

9. Vodka
Ia sticla cu ultimele picaturi de la petrecere pentru a reda stralucirea cromului, dar si a portelanurilor.Postat in categoria:     Lifestyle
Nici un comentariu la “9 solutii naturale de curatat“

Lasa un comentariu