Coolinaria.ro portalul tau de retete cool
Reteta “Briose Linzer” a fost oferita de coolinaria:
2939_b1 Ingrediente:

  • briose gatite
  • gem de fructe (mai multe feluri)
Desavarseste-ti reteta preferata de briose, servindu-le ca pe un mini-tort Linzer! Ai nevoie de gem si cateva forme mici de decupat.

 

Mod de preparare:

Cu un cutit ascutit, decupati un capacel din fiecare briosa.
Cu o forma mica, decupati mijlocul capacului (inimioara, steluta, trifoi…)
Puneti in mijlocul fiecarei briose o lingura sau o lingurita de gem, in functie de marimea briosei.
Pudrati cu zahar capacelele decupate.
Tinand capacelul de margini, asezati-l cu grija deasupra briosei decupate si unse cu gem.
Pofta buna!

logo_decorix

 

 

 

Decorix.ro iti recomanda pentru reusita retetei Briose Linzer:

set-de-6-forme-din-silicon-pentru-briose-4581

6 forme din silicon pentru briose.

Aceste mici forme din silicon sunt potrivite pentru orice reteta de briose.
Totul va fi mai usor de preparat decat in forme traditionale, pentru ca aluatul nu se mai lipeste.

 

 

6-forme-din-silicon-pentru-briose-inimioara--3129
6 forme din silicon pentru briose Inimioara
.

O prajitura in forma de inimioara este intotdeauna un desert deosebit.
Optati pentru briose aperitiv sau briose cu ciocolata si transformati fiecare antreu si desert intr-o masa romantica!

 

 

4-forme-de-taiat-sandvisuri-1444
Mini-forme de decupat.

Totul este posibil cu acest set de forme de decupat, foarte usor de folosit si indispensabile pentru bufetele dvs.!
Servitii invitatii cu aperitive taiate in forma de inimioara, oval, trifoi si inima neagra!

 

 

 



Postat in categoria:     Bucatarie
Nici un comentariu la “Reteta saptamanii: Briose Linzer“

Lasa un comentariu