bucatarie

Orice gospodina isi doreste o bucatarie echipata cu tot ce trebuie, care sa aiba un decor dragut si sa inspire ideea de confort si relaxare. Da, intrucat gatitul se transforma de multe ori intr-o corvoada, avem nevoie de ceva care sa ne usureze munca. Cateva gadgeturi, mobila diferita, decor deosebit si gata! Bucataria de vis e realitate.
Iata trei idei ingenioase pe care le-am gasit pe internet:

1. Frigiderul incorporat in blat. E, cu siguranta, o idee interesanta. Cum ar fi sa-ti pui cumparaturile in blatul din bucatarie, nu in clasicul frigider? Este foarte elegant, chic, perfect pentru o locuinta luxoasa.

2. Dulapul complet. Cand ai putin spatiu in bucatarie, dar o multime de lucruri, te salveaza un dulap. La prima vedere, daca e inchis, pare simplu. Cand, insa, ii deschizi usile, gasesti de toate. Sus poti pune un set de farfurii si unul pentru ceainic, apoi un cuptor cu microunde. In usi ai loc pentru sticlute cu mirodenii, cesti de cafea, pungi cu seminte, farfurioare etc. In partea de jos, in schimb, ai rafturile ideale pentru conserve, muraturi, dulceturi, compoturi etc.
Bineinteles, o asemenea piesa de mobilier poate fi utilizata si intr-un birou.

3. Blat cu o multime de sertare. Primul, de sus, e destinat tacamurilor, al doilea este pentru servetele si cateva farfurii, iar cel de jos pentru restul veselei.

Care idee iti place mai mult?

foto: goodshomedesignPostat in categoria:     Bucatarie
Nici un comentariu la “Bucataria perfecta – de la vis la realitate“

Lasa un comentariu