arizona

E vineri, incepe weekend-ul! Daca in timpul saptamanii va propun diverse teme (cum sa vopsesti, cum sa decorezi intr-un anumit stil, ce sa faci daca mobila e veche etc.), astazi m-am gandit la un subiect light, cum ar spune americanul. Ce sa fie, ce sa fie? Un lucru la care visam cu totii, indiferent ca locuim la tara, in oras, la campie sau in varf de munte. Si pentru ca lista cu dorinte este mare, ca sa nu zic uriasa, am ales cateva fotografii cu privelisti incredibile de la balcon.

Cand esti satul de vecinul de deasupra, care face zgomot de la 5 dimineata, de galagia din parcarea chiar de sub fereastra ta ori de tipetele care se aud din blocul de vizavi, nu strica sa ai un loc unde sa te retragi. La fel, dupa o zi obositoare sau o saptamana incarcata, o ora de relaxare intr-un coltisor superb iti poate reface fortele.

Putini dintre cei care locuiesc in oras au norocul sa deschida usa balconului si sa-si incante privirea cu un orizont larg. Cel mult, ei reusesc sa transforme balconul intr-o oaza de verdeata, dar cam atat. Muzica data la maxim la terasa din apropiere, asfaltul incins si lipsa copacilor de prin oras creeaza o imagine dezolanta. Tocmai de aceea am ales cateva fotografii cu privelisti superbe din SUA. Sunt exact ca cele pe care le vedem in filme. In imagini aveti franturi din: Arizona, Brooklyn, Cabo San Lucas, Chicago, High Hamptons, Indian Wells, Los Angeles, Miami, muntii Uinta, New York City, Hudson, muntii Santa Rosa si St. Barts.


foto: hgtvPostat in categoria:     Lifestyle
Nici un comentariu la “Privelisti incredibile de la balcon“

Lasa un comentariu