banner-decoblog

Decorix.ro premiaza retetele pregatite special pentru sezonul estival!   

 

Gata cu preparatele care te tin mult timp in bucatarie si pentru care trebuie sa ai aragazul aprins ore la rand. A venit vara, s-au inregistrat primele temperaturi apropiate de canicula, e cazul, asadar, sa rasfoim caietul cu retete usoare, specifice sezonului estival. Salate, gratare, inghetate, prajituri rapide si inca multe asemenea bunatati ne asteapta sa le incercam. Tu pe care le-ai gatit pana acum? Trimite-ne ideile tale, iar noi te inscriem in concursul culinar al lunii iulie.

Cum participi? Alege maximum 3 preparate, fa-le cate o poza si trimite-ne fotografiile, impreuna cu textele retetelor, pe adresa de e-mail concurs@decorix.ro. Nu uita sa iti treci si datele personale!

Pana cand? Te poti inscrie la concurs, trimitand retetele si fotografiile preparatelor pe adresa mentionata, pana pe 03 august 2014. Intre 04 si 10 august 2014 se va desfasura votarea. Pe 11 august 2014 vom anunta castigatorii: primele trei retete cu cel mai mare punctaj. Punctajul va fi calculat ca o medie intre voturile exprimate de catre vizitatorii Decoblog.ro si notele acordate de un juriu format din specialisti coolinaria.ro.

De ce sa participi? Premiile de la Decorix.ro abia asteapta sa ajunga in bucataria ta.

Citeste detaliile complete in Regulament!

Succes!Postat in categoria:     Fără categorie
Nici un comentariu la “Noul concurs Decorix.ro: Retete usoare de vara“

Lasa un comentariu