Ionescu Cornel - Platou cald

Ingrediente:

200 gr ceafa de porc
200 gr piept de pui dezosat
200 gr carnati proaspeti
150 gr cascaval
1 ou
200 gr fleica de porc
150 gr ciuperci proaspete
150 gr muraturi
50 gr faina

Mod de preparare:

Se face o compozitie (bulete de cascaval) din cascaval ras cu ou si faina, apoi se ia cate o lingura, se modeleaza sub forma de biluta si se pune la prajit in baie de ulei.
Carnea se taie fasii si se pune pe gratar, inpreuna cu carnati proaspeti si ciuperci. Fleica de porc se taie cubulete si se prajeste in tigaie.
La final se monteaza pe farfurie cu muraturi (gogosari, castraveti sau ce aveti  in bucatarie).

Reteta adaugata de « Ionescu Cornel » | » Vezi toate retetele inscrise in concurs

Postat in categoria:     Arhiva Concurs Culinar
Nici un comentariu la “Platou cald“

Lasa un comentariu