Horoiu Monica - Panna cotta cu rosii uscate si linte

Ingrediente (pt. 9 forme):

500 ml lapte
300 ml smantana grasa
100 gr linte rosie
3 linguri rosii uscate, in ulei
50 gr muguri de boabe (fasole mung)
1/2 lingurita ghimbir
2 crengute menta proaspata
sare
piper
2 plicuri gelatina
1 biscuit cu usturoi

Pentru decor:
4-5 rosii cherry
1 lingura capere
4-5 frunze menta
2-3 catei usturoi
sare
piper

Mod de preparare:

Intai de toate, am fiert laptele cu frunzele de menta. L-am lasat la racit cateva minute, dupa care am adaugat smantana, rosiile uscate, taiate marunt, lintea si mugurii de boabe. Am condimentat dupa gust.
Am adaugat gelatina preparata dupa instructiunile de pe plic. Am turnat totul in forme si am dat la rece pentru 2 ore.

Am preparat “garnitura” din rosii cherry, pe care le-am taiat in jumatate si le-am calit in 2 linguri de ulei (de la rosiile uscate), impreuna cu usturoiul si caperele.

Reteta adaugata de « Horoiu Monica » | » Vezi toate retetele inscrise in concurs

Postat in categoria:     Arhiva Concurs Culinar
2 Comentarii la “Panna cotta cu rosii uscate si linte“
  • Ina a spus:

    deosebit! =D>

  • Postolache Violeta a spus:

    Vot 11, ssucces!

Lasa un comentariu