Amalia Sasarman - Oua Faberge

Ingrediente:

20 coji de oua intregi
300 g legume mexicane, congelate
150 g piept de pui afumat
1 litru apa
2 plicuri de gelatina granule (20g)
sare

Mod de preparare:

Atunci cand folosesti oua intregi, spargi doar cat o moneda de 10 bani si golesti cu grija continutul. Speli bine cojile astfel obtinute si le pui la uscat.
Legumele le pui la fiert in apa (cca 750 ml) cu sare, pana cand dau un clocot. Pieptul de pui il tai cubulete. Gelatina o pui la inmuiat in 250 ml de apa rece, pana se umfla, apoi o lasi la foc mic, ca sa se lichefieze. Ai grija sa nu fiarba (daca fierbe, se taie!). Lasi gelatina sa se racoreasca.

Cand legumele sunt fierte, le strecori si lasi supa la racit. Amesteci gelatina cu supa. Umpli cojile de oua cu legume si piept de pui, cam 1/3, si completezi cu supa. Lasi ouale la rece cca 3 ore. Cand vrei sa le servesti, le decojesti cu grija si le asezi pe felii de cascaval.

Reteta adaugata de « Sasarman Amalia » | » Vezi toate retetele inscrise in concurs

Postat in categoria:     Arhiva Concurs Culinar
6 Comentarii la “Oua Faberge“
  • eugstan a spus:

    nu e greu de facut si forma obtinuta e mai deosebita

  • Postolache Violeta a spus:

    vot 15, succes!

  • ANTOHE CRISTINA-ELENA a spus:

    wow! ce frumos arata!

  • Alexandra a spus:

    O reteta de 5*.felicitari!

  • Aghinitei Maria a spus:

    Arata minunat, o idee super, felicitari!

  • Sasarman Amalia a spus:

    Va multumesc mult pentru aprecieri si voturi. Pentru mine inseamna foarte mult.

Lasa un comentariu