banner-decoblog-apr

Decorix.ro premiaza retetele pregatite pentru masa de Paste!         

 Ce-ai zice sa le faci o surpriza anul acesta rudelor si prietenilor si sa gatesti cateva preparate delicioase, cu ocazia sarbatorilor pascale? Dovedeste-ti talentul de chef si pune pe masa de sarbatoare mancaruri specifice. Nu doar ca vei primi aprecieri si laude, ci vei avea sansa sa castigi si premii oferite de magazinul online decorix.ro.

Nu mai sta pe ganduri! Rasfoieste-ti caietul cu retete, alege-le pe cele care crezi ca vor face impresie buna si mergi la cumparaturi. Noi iti asteptam e-mail-ul ca sa te putem inscrie in concurs.

Cum participi? Alege maximum 3 preparate, fa-le cate o poza si trimite-ne fotografiile, impreuna cu textele retetelor, pe adresa de e-mail concurs@decorix.ro. Nu uita sa iti treci si datele personale!

Atentie! In concurs sunt acceptate retete cu imagini doar de anul trecut si de anul acesta. De asemenea, in editia actuala nu vor fi inscrise toate retetele de torturi primite pe adresa de e-mail a concursului, ci doar cele cu specific pascal.

Pana cand? Te poti inscrie la concurs, trimitand retetele si fotografiile preparatelor pe adresa mentionata, pana pe 30 aprilie 2014. Intre 1 si 8 mai 2014 se va desfasura votarea. Pe 9 mai 2014 vom anunta castigatorii: primele trei retete cu cel mai mare punctaj. Punctajul va fi calculat ca o medie intre voturile exprimate de catre vizitatorii Decoblog.ro si notele acordate de un juriu format din specialisti coolinaria.ro.

De ce sa participi? Ai sansa sa castigi premii surpriza de la decorix.ro, iar retetele tale sa fie cele mai apreciate din cadrul concursului si nu numai.

Citeste detaliile complete in Regulament!

Succes!



Postat in categoria:     Fără categorie
Nici un comentariu la “Noul concurs Decorix.ro: Masa de Paste“

Lasa un comentariu