Ionescu Cornel - Bob de Camarao

Ingrediente:

200 gr ardei gras
200 gr ceapa alba
200 gr ceapa verde
2.5 kg creveti decorticati
200 gr lamaie
500 gr smantana lichida
1 kg orez Riso
30 gr patrunjel
15 gr piper negru
600 gr rosii
30 gr sare
150 ml ulei de floarea-soarelui
50 gr usturoi

Mod de preparare:

Se curata legumele, se taie julien si se calesc in ulei. Orezul se fierbe in apa cu sare. Cand sunt calite legumele, se adauga smantana lichida, se condimenteaza, se pun creveti si se mai lasa 5 minute.

Orezul se monteaza pe mijlocul farburiei, garnitura alaturi, iar deasupra se presara patrunjel tocat fin.

Reteta adaugata de « Ionescu Cornel » | » Vezi toate retetele inscrise in concurs

Postat in categoria:     Arhiva Concurs Culinar
Nici un comentariu la “Bobo de Camarao“

Lasa un comentariu