sufragerie Feng Shui

Principiile Feng Shui sunt aceleasi si cand vine vorba de holul de la intrare, si de dormitor, si de sufragerie. Lucrurile minime de care ai nevoie pentru o sufragerie in concordanta cu Feng Shui presupun o lumina de calitate buna, un aer curat si ordine. De fapt, aceasta din urma ar putea fi incadrata chiar in categoria „it`s a must”. In ciuda convingerilor, copiii te pot ajuta sa mentii sufrageria in ordine. Cheia este cum comunici cu ei.

Cand te hotarasti sa-ti decorezi sufrageria folosind tehnica Feng Shui, tine cont, in primul rand, de Bagua, adica de harta energetica a locuintei. Dupa ce ai analizat-o clar si stii unde anume este pozitionata sufrageria, poti alege materialele si elementele decorative necesare.

Bine de stiut
– daca sufrageria e pozitionata in sud, sunt recomandate elementele Feng Shui care reprezinta Lemnul si Focul. Asadar, alege lucruri portocalii, rosii, galbene, dar si in nuante de maro ori verde;

- foloseste toate cele 5 elemente Feng Shui, dar in proportii diferite. Spre exemplu, nu elimina total apa din zona Sud, ci limiteaza-i legatura cu restul elementelor;

- alege mobila care permite energiei sa circule, care creeaza zone calde, ideale pentru socializare;

- nu uita si de alte simboluri Feng Shui.

La final trebuie sa ai o sufragerie care sa te multumeasca, sa-ti dea energie si sa te „alimenteze” cu ganduri si idei bune.

Important: nu uita ca decorezi locuinta ta! Asadar, incearca pe cat posibil sa respecti principiile Feng Shui, dar alege lucruri care iti plac. Tu te vei folosi de ele, nu altcineva! Spor la decorat!


foto: houzzPostat in categoria:     Fără categorie
Nici un comentariu la “Tehnica Feng Shui pentru sufragerie“

Lasa un comentariu