banner-560x495b

Decorix.ro premiaza retetele pregatite special pentru 8 Martie!      

Cu ocazia Zilei Internationale a Femeii, Decorix.ro premiaza cele mai apreciate retete culinare. Participa si tu la concursul nostru! Gateste mancarurile ei speciale si inscrie-le in competitie. Profita de ocazie si arata-i cat de mult o apreciezi!

 

Un martisor culinar pentru o femeie speciala!

Cum participi? Alege maximum 3 preparate, fa-le cate o poza si trimite-ne fotografiile, impreuna cu textele retetelor, pe adresa de email concurs@decorix.ro. Nu uita sa iti treci si datele personale!

Pana cand? Te poti inscrie la concurs, trimitand retetele si fotografiile preparatelor pe adresa mentionata, pana pe 23 martie 2014. Intre 24 si 30 martie 2014 se va desfasura votarea. Pe 31 martie 2014 vom anunta castigatorii: primele trei retete cu cel mai mare punctaj. Punctajul va fi calculat ca o medie intre voturile exprimate de catre vizitatorii Decoblog.ro si notele acordate de un juriu format din specialisti coolinaria.ro.

De ce sa participi? Cea mai buna reteta a ta poate fi castigatoare! In plus, ne arati si noua ce ai pregatit special pentru mama, sora, iubita sau prietena ta. Te asteptam!

Citeste detaliile complete in Regulament!

Succes!Postat in categoria:     Fără categorie
Nici un comentariu la “Noul concurs Decorix.ro: Retete pentru Ea“

Lasa un comentariu