Cojan Clementina - Chec delicios

Ingrediente:
8 oua
500 gr zahar
250 ml ulei
2 linguri cacao
400 gr faina

Mod de preparare:
Se bat ouale cu zaharul pana cand acesta se topeste. Se adauga, treptat, uleiul, ca la maioneza, dupa care se pune faina. Cand am pus jumatate din cantitate, scoatem din compozitie o cana, in care adaugam cele 2 linguri de cacao, apoi incorporam restul de faina. Tapetam tava de chec si punem compozitia galbena, apoi compozitia maro si facem striatii cu o furculita. Dam checul la cuptor pentru 40 minute.
Il feliem abia dupa ce s-a racit si il pudram cu zahar pudra vanilinat.

Reteta adaugata de « Cojan Clementina » | » Vezi toate retetele inscrise in concurs

Postat in categoria:     Arhiva Concurs Culinar
Un comentariu la “Chec delicios“
  • revnic a spus:

    Chiar mi se pare delicios.Osa-l incerc chiar azi.

Lasa un comentariu