Ion Marcela - Rulada de pui umpluta

Ingrediente:

Pentru rulada:
300 gr piept de pui
30 gr caise uscate
1 lingurita salvie uscata
sare
piper
2 linguri de ulei

Pentru sos:
100 gr merisoare
100 gr zahar
suc de la 1/2 lamaie

Mod de preparare:

Caisele se toaca marunt, se adauga salvia si se amesteca. Pieptul se taie evantai. Se umple cu amestecul de caise si salvie si se ruleaza. Se asezoneaza cu sare si piper. Se infasoara in folie de plastic si se da la frigider 30 de minute. Se scoate si se pune in tigaie, cu putina apa si ulei, se acopera cu un capac si se pune pe foc, sa se inabuse.

Intre timp se face sosul. Se pun pe foc merisoarele cu zaharul si zeama de lamaie si se fierb la foc mic, pana se ajunge la consistenta gemului.
Cand rulada este gata, se ia capacul si se mai rumeneste putin. Se serveste alaturi de sosul de merisoare.

Reteta adaugata de « Ion Marcela » | » Vezi toate retetele inscrise in concurs

Postat in categoria:     Arhiva Concurs Culinar
10 Comentarii la “Rulada de pui umpluta cu caise si salvie si sos de merisoare“
  • maria mihalache a spus:

    bafta!

  • Rocsy Ciobanu a spus:

    Multa bafta!

  • Marcela a spus:

    Multumesc Maria

  • Marcela a spus:

    Multumesc Rocsi !

  • ionvaleria a spus:

    deliceos sa mai faci ca e bunnnnnnnnnnnnnnnnn

  • Sidy a spus:

    Oare ce ai putea sa-ti doresti mai bun decat asa ceva ? Bafta !

  • Ina a spus:

    bafta!

  • Marcela a spus:

    Multumesc Valeria!

  • Marcela a spus:

    Multumesc Sidy!

  • Marcela a spus:

    Multumesc Ina!

Lasa un comentariu