Tulceanu Adina - Pulpa de porc

Ingrediente:

o pulpa de porc
morcovi
pastarnac
ardei gras
ceapa verde
o cana cu vin
sare
piper
cimbru
usturoi

Mod de preparare:

Se curata legumele si se taie rondele mai mari. Pe un “pat” de legume se asaza pulpa de porc, pe care facem mici crestaturi si in care introducem cativa catei de usturoi. Se pun apoi ingredientele (sare, piper, cimbru) si cana de vin. Se acopera cu folie de Al si se baga la cuptor, la foc, circa 3 ore. In tot acest timp se verifica din cand in cand carnea, iar daca sosul a scazut foarte tare, se mai adauga vin.
Cand este gata, carnea este moale. Se scoate folia si se mai lasa 5 minute la cuptor sa se rumeneasca. Se serveste cu garnitura de cartofi piure sau natur.

Reteta adaugata de « Tulceanu Adina » | » Vezi toate retetele inscrise in concurs

Postat in categoria:     Arhiva Concurs Culinar
Nici un comentariu la “Pulpa de porc in sos de vin“

Lasa un comentariu