Iancu Lubita - Inimioare dulci

Ingrediente:

400 ml smantana lichida
50 g zahar
100 g ciocolata
4 foi de gelatina
unt pentru uns formele

Pentru sos:
100 ml frisca lichida
100g ciocolata alba

Mod de preparare:
Punem intr-un vas pe foc mic smantana cu zahar si amestecam sa se topeasca zaharul, dar fara sa fiarba. Adaugam ciocolata rupta, amestecam in continuare cu vasul dat deoparte, iar dupa ce s-a topit ciocolata, incorporam gelatina hidratata in putina apa rece. Ungem cu putin unt formele, impartim crema si lasam la frigider pana a doua zi.
Pentru sos: Punem pe foc intr-un vas frisca, adaugam ciocolata taiata si amestecam pana se topeste. Rasturnam inimioarele pe un platou, iar deasupra turnam sosul de ciocolata alba.

Reteta adaugata de « Iancu Lubita » | » Vezi toate retetele inscrise in concurs

Postat in categoria:     Arhiva Concurs Culinar
7 Comentarii la “Inimioare dulci“
  • Ina a spus:

    Bafta! :-*

  • Rocsy Ciobanu a spus:

    Succes!

  • Dana Cristea a spus:

    Bafta multa!

  • maria mihalache a spus:

    bafta Lulu!

  • Postolache Violeta a spus:

    Vot 25, succes!

  • Lubita a spus:

    Multumesc frumos!!

  • Marcela a spus:

    votul 29 succes

Lasa un comentariu