Antonie Ana Maria - Inimioara dulce

Ingrediente:

250 g faina
1 plic praf de copt
3 linguri de unt topit
100 g zahar
60 g ciocolata topita
2 oua
50 g nuci macinate
esenta de vanilie
2-3 linguri sirop visine
glazura Dr. Oetker

Mod de preparare:

Untul topit se pune intr-un vas la bain-marie si se incorporeaza in el zaharul si ciocolata topita. Se adauga ouale, apoi treptat faina si praful de copt. La sfarsit se pun nucile macinate si esenta de vanilie. Compozitia se toarna intr-o tava inimioara, unsa cu unt si tapetata cu faina, si se coace 30 minute.

Dupa ce se raceste, se toarna deasupra putin sirop de visine. Intre timp se pregateste glazura conform instructiunilor de pe plic. La final se toarna glazura peste inimioara.

Reteta adaugata de « Antonie Ana Maria » | » Vezi toate retetele inscrise in concurs

Postat in categoria:     Arhiva Concurs Culinar
Un comentariu la “Inimioara dulce“
  • Mindrila Elena a spus:

    Aranjament deosebit,in spiritul zilei de Dragobete.Succes.

Lasa un comentariu