casa

Poate nu te-ai intrebat pana in acest moment, dar sigur ai vrea sa stii acum. Ei bine, poate sa arate exact cum iti doresti, atat timp cat dispui de banii necesari pentru o investitie de asemenea importanta. Bineinteles, daca vorbim de un proiect de genul, nu mai incape discutie ca trebuie efectiv o armata de arhitecti si designeri.

Te gandesti de ce am ales sa-ti arat asa ceva, din moment ce ii numeri pe degete pe romanii care isi permit o asemenea bijuterie. Raspunsul meu ar fi: De ce nu?. Da, nu ne permitem, dar ne putem clati ochii. Asta nu costa!

 Casa din galeria foto de mai jos se gaseste undeva in statul american Utah si a fost construita pe 6 acri de teren.

E drept ca, in general, locuintele de la munte sunt facute din lemn, par niste cabane, dar noi am gasit aceasta locuinta care imbina si luxul, si stilul decorativ specific zonelor muntoase.

 Casuta de vis din imagini are 5 dormitoare, 8 bai, o sala uriasa, 2 seminee, birou, biblioteca, vinoteca, simulator de golf etc. In afara de acestea, e pusa mult in valoare de peisajele absolut superbe si de traseul de ski din apropiere.

In decor predomina lemnul si piatra, acestea dandu-i aerul rustic. In rest, sunt folosite gresie si faianta care imita. Fiind ridicata in zona de munte, intalnim diverse nuante de maro.

Pentru ca lumina naturala sa patrunda foarte bine, ferestrele sunt si inalte, si late, dar, interesant de observat, nu sunt acoperite de perdele si draperii.


 foto: goodshomedesignPostat in categoria:     Lifestyle
Nici un comentariu la “Cum arata o casa de lux, construita la munte?“

Lasa un comentariu