Uneori le-am vazut in filme, alteori la stiri. Au fost ori sunt locuite de persoane importante, celebre chiar, si costa mai mult decat o avere. Cele mai scumpe case din lume nu sunt nici pe departe cele de la noi. Poate ca or valora ele 1-2 milioane de euro, dar nu se compara cu proprietatile de mai jos.

1. Conacul Henley, din Berkshire Anglia. Ii apartine unui miliardar rus si a fost evaluat la 210 milioane $. E renumit nu doar pentru faptul ca are 300 de ani si o multime de legende cu fantome se spun despre el, ci si pentru ca e pozitionat pe malurile Tamisei.

2. Penthouse-ul One Hyde Park se gaseste in Londra si e evaluat la 200 milioane $, un apartament fiind in jur de 11 milioane.

3. Updown Court valoreaza astazi cel putin 150 milioane $. Daca iti doresti sa ai un stil de viata extravagant, regal, si ai si suma mentionata anterior, nu trebuie decat sa te muti in Marea Britanie. Ba mai mult, vei fi vecin cu Regina Angliei si cu Elton John.

4. Ca sa vizitezi conacul Hala Ranch, trebuie sa faci o excursie in Aspen, Colorado, iar daca ti-l doresti, trebuie sa ai 135 milioane $. A fost construit de fostul ambasador al Arabiei Saudite in SUA.

5. Starwood costa tot 135 milioane $ si tot in Aspen se gaseste.

6. Sa nu uitam de Maison L’Amitie, cumparata de Donald Trump, in 2004. Valoarea? 125 milioane $.

7. Tranquility se gaseste in apropiere de Lacul Tahoe, in Nevada si costa in jur de 100 milioane $. Se intinde pe 210 acri teren si are o crama de vreo 3.500 de sticle, o piscina interioara si un home cinema de 19 locuri.

8. Despre Albemarle se spune ca este cea mai importanta cladire ridicata in SUA dupa Razboiul Civil. Are in jur de 300 de acri si se invecineaza cu cladirea Monticello, a lui Thomas Jefferson. Costa in jur de 100 milioane $.

9. Fleur De Lys a fost, de fapt, casa lui Nick Cannon si a cantaretei Mariah Carey.

10. Conacul Woolworth se gaseste in inima New York-ului si e evaluat la 90 milioane $. Datorita stilului arhitectural din 1916, cand a fost construit, face nota discordanta cu restul constructiilor.


foto: likesPostat in categoria:     Lifestyle
Nici un comentariu la “Cele mai scumpe case din lume“

Lasa un comentariu