OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ingrediente:

500 gr cartofi
5 morcovi
1 cutie mare mazare
castraveti acri dupa gust
300 gr carne de curcan
2 oua
200 ml ulei
2 linguri zeama de lamaie
1 varf de cutit de sare
piper dupa gust
2-3 lingurite mustar

Mod de preparare: 

Se curata cartofii, morcovii si se pun la fiert in apa cu sare. Carnea se pune separat la fiert, pentru ca trebuie sa adunam spuma care se formeaza. Cand au fiert toate, le tocam cubulete si adaugam muraturile taiate si scurse si mazarea. Potrivim de sare si piper dupa gust.

Facem maioneza din oua si ulei. Punem un ou la fiert si, cand e gata, ii luam galbenusul si il adaugam si pe cel crud, apoi batem cu ulei pana facem cantitatea dorita.
Amestecam maioneza cu legumele si cu carnea. Punem pe platou si ornam dupa imaginatia fiecaruia.

Reteta adaugata de « Ion Paula » | » Vezi toate retetele inscrise in concurs

Postat in categoria:     Arhiva Concurs Culinar
Nici un comentariu la “Salata boeuf“

Lasa un comentariu