Concursul culinar al lunii decembrie (“Masa de Craciun si Revelion“) a ajuns la ultima etapa, si anume anuntarea castigatorilor. Din pacate, numarul retetelor primite pe adresa concursului a fost destul de mic, dar cu siguranta fiecare dintre noi a avut si timp putin pentru prepararea meselor festive. De aceea, va provocam sa va inscrieti la urmatoarele concursuri.

In urma jurizarii, a reiesit urmatorul top:

 Locul I – Ursan Anisoara, cu reteta Piept de pui in crusta de alune

Locul II – Ion Paula, cu reteta Salata boeuf

Locul III – Dante Flori, cu reteta Salata boeuf

 

Premiile sunt:

Locul I: weekend la munte la Vila Cascada*** + tava din silicon pentru prajituri „4 forme” + cutie pentru capsule espresso Incidence – 9 compartimente

Locul II: tava din silicon pentru prajituri „4 forme” + cutie pentru capsule espresso Incidence – 9 compartimente

Locul III: sac din silicon pentru gatit Yoko Design

 Felicitari castigatorilor! Va asteptam si la urmatoarele concursuri pe care le vom organiza.Postat in categoria:     Fără categorie
2 Comentarii la “Castigatori concurs culinar decembrie 2013“
  • anisoara a spus:

    Abia astept sa merg la vila Cascada!Este superb totul;cazare,personal conditi,peisaj …totul!Si anul trecut am fost tot datorita lui Decorix.Multumesc mult Decorix si abaia stept sa revad locuri si oameni dragi mie!

  • Andreea a spus:

    Felicitari castigatorilor!! Am mai participat la concursurile organizate de voi si mi-au placut tare mult atata provocarile cat si premiile. Din pacate am ratat aceasta editie, dar cu siguranta ma voi inscrie la urmatoarea!

Lasa un comentariu