banner-decoblog-xmas

Decorix.ro iti premiaza bucatele de pe masa de Craciun si Revelion!

In luna cadourilor, Decorix.ro iti propune un concurs cu retete de Craciun si Revelion. Vrem sa ne bucuram privirea cu preparatele pe care le vei pune pe masa, iar daca ceva trimis de tine acumuleaza un punctaj mare, din top 3, atunci vei fi premiat.

Au disparut foarte repede preparatele de pe masa si nu ai avut timp sa le faci o fotografie? Nu-i nimic. Ne poti trimite imagini cu ce ai avut anul trecut de Craciun si Revelion.

ATENTIE! Pentru un plus de originalitate, in editia decembrie 2013 – ianuarie 2014 a concursului, nu vom accepta retetele de torturi. Pe masa festiva poti pune tot felul de preparate. Vino cu o idee noua!

Cum participi? Alege maximum 3 preparate, fa-le cate o poza si trimite-ne fotografiile, impreuna cu textele retetelor, pe adresa de email concurs@decorix.ro. Nu uita sa iti treci si datele personale!

Pana cand? Te poti inscrie la concurs, trimitand retetele si fotografiile preparatelor pe adresa mentionata, pana pe 05 ianuarie 2014. Intre 06 si 13 ianuarie 2014 se va desfasura votarea. In intervalul 14 – 15 ianuarie 2014 vom anunta castigatorii: primele trei retete cu cel mai mare punctaj. Punctajul va fi calculat ca o medie intre voturile exprimate de catre vizitatorii Decoblog.ro si notele acordate de un juriu format din specialisti coolinaria.ro.

De ce sa participi? Inveti lucruri noi, retetele iti sunt apreciate, iar cele care obtin cel mai mare punctaj sunt premiate de magazinul online Decorix.ro.

Citeste detaliile complete in Regulament!

Succes!Postat in categoria:     Fără categorie
Nici un comentariu la “Noul concurs Decorix.ro: Masa de Craciun si Revelion“

Lasa un comentariu