Ursan Anisoara - Fursecuri fragede de Craciun

Ingrediente:
125 g unt sau margarina
100 g zahar pudra
2 oua
200 g faina
100 g amidon de porumb
esenta dupa preferinta

Mod de preparare:
Se mixeaza la viteza maxima margarina moale la temperatura camerei cu zaharul, esenta si ouale, apoi se adauga faina amestecata cu amidonul. Se bate cu mixerul atat cat se poate, apoi se framanta aluatul pe o planseta data cu faina.
Dupa ce a stat la rece 30 de minute, se intinde in foaie subtire de 0,5 cm, din care se decupeaza diferite forme. Acestea se coc in tava tapetata cu hartie pentru copt, cca 15 minute, la foc potrivit. Se decoreaza cu zahar pudra sau dupa preferinta.

Reteta adaugata de « Ursan Anisoara » | » Vezi toate retetele inscrise in concurs

Postat in categoria:     Arhiva Concurs Culinar
Un comentariu la “Fursecuri fragede de Craciun“
  • Cretu Veronica a spus:

    bafta!

Lasa un comentariu