Ingrediente:

4-5 ficatei de pui
6 oua
piper negru
sare
unt
masline

Mod de preparare:

Fierbem ouale tari, dupa care le taiem in jumatate si scoatem galbenusurile. Le punem intr-un bol. Ficateii ii fierbem cu putina sare. Cand sunt gata, ii scoatem pe un platou si ii faramitam bine cu o furculita. Punem un pic de unt peste ei, adaugam galbenusurile faramitate, condimentam cu piper si sare si omogenizam bine. Cu pasta rezultata umplem albusurile. Maslinele le taiem in jumatate, apoi feliute mici si ornam ouale cu ele, in forma de paianjen.

Reteta adaugata de « Ripa Elena » | » Vezi toate retetele inscrise in concurs

Postat in categoria:     Arhiva Concurs Culinar
3 Comentarii la “Oua umplute Paianjen“
  • VALERIA a spus:

    BAFTA.

  • Jeni a spus:

    vot 31.bafta

  • Coca a spus:

    vot 38

Lasa un comentariu