Ingrediente:

200 gr dovleac placintar
2 cartofi
50 gr unt
nucsoara
300 gr carne tocata de vita
200 gr pipote si inimi de pui
2 cepe
2 ardei grasi
sare
piper
boia dulce

Mod de preparare:

Se curata dovleacul de seminte si coaja. Se taie cuburi si se pune la calit in unt. Se adauga apoi cartofii si 250 ml apa / supa de pui. Se acopera si se lasa la fiert pana scade tot lichidul. Se condimenteaza cu sare, piper si nucsoara (cate putin din fiecare).

Intre timp, se caleste carnea in 2-3 linguri de ulei. Legumele se toaca marunt si se adauga peste carne. Se toarna 50 ml apa si se lasa la fiert 5-10 minute, apoi se pune boiaua de ardei si se condimenteaza dupa gust. Dupa ce a fiert, dovleacul se paseaza. Se orneaza pe farfurie.

Reteta adaugata de « Horoiu Monica » | » Vezi toate retetele inscrise in concurs

Postat in categoria:     Arhiva Concurs Culinar
Nici un comentariu la “Fantomite din dovleac“

Lasa un comentariu