La final de toamna, Decorix.ro premiaza retetele de Halloween!

Pornind de la celebra replica Trick or Treat, ai ocazia sa transformi o banala zi intr-una speciala. De Halloween ii poti surprinde pe cei dragi cu diverse preparate specifice sau le poti juca mici farse. Pregateste un paianjen mare din ciocolata de casa; orneaza turta dulce ca sa dai impresia de ochi; prepara fantome din nuci glazurate cu ciocolata alba etc. Idei sunt o multime. Tot ce trebuie sa faci este sa te inscrii in concursul nostru.

Cum participi? Alege maximum 3 preparate de Halloween, fa-le cate o poza si trimite-ne fotografiile, impreuna cu textele retetelor, pe adresa de email concurs@decorix.ro. Nu uita sa iti treci si datele personale!

Pana cand? Te poti inscrie la concurs, trimitand retetele si fotografiile preparatelor pe adresa mentionata, pana pe 07 noiembrie. Intre 08 si 14 noiembrie se va desfasura votarea. Pe 15 noiembrie vom anunta castigatorii: primele trei retete cu cel mai mare punctaj. Punctajul va fi calculat ca o medie intre voturile exprimate de catre vizitatorii Decoblog.ro si notele acordate de un juriu format din specialisti coolinaria.ro.

De ce sa participi? Ai sansa sa castigi premii de la Decorix.ro, iar retetele tale sa fie apreciate de toata lumea. In plus, faci schimb de sfaturi culinare, inveti lucruri noi, afli informatii interesante.

Citeste detaliile complete in Regulament!

Succes!Postat in categoria:     Fără categorie
Nici un comentariu la “Noul concurs Decorix.ro: Retete de Halloween“

Lasa un comentariu