Ingrediente:

aluat de foietaj
1 plic crema pentru tarte cu fructe
500 g boabe de struguri aromati
1 cana cu zahar
2 pliculete de gelatina
esenta de vanilie

Mod de preparare:

Tapetam forma de tarta cu aluat de foietaj, intepam cu furculita si dam la cuptor 10 minute. In acest timp pregatim crema dupa instructiunile de pe plic. Din zahar si o cana de apa facem un sirop. Fierbem boabele de struguri spalate doar 2-3 minute si le scoatem. Dupa ce s-a racit putin siropul, adaugam esenta de vanilie si gelatina hidratata in apa rece si amestecam bine pana se dizolva complet.
In forma punem crema, nivelam, ornam cu boabe de struguri, apoi turnam siropul cu gelatina. Lasam la frigider cateva ore.

Reteta adaugata de « Iancu Lubita » | » Vezi toate retetele inscrise in concurs

Postat in categoria:     Arhiva Concurs Culinar
5 Comentarii la “Tarta cu struguri“
  • Postolache Violeta a spus:

    votat!

  • Oana a spus:

    si aici!!!

  • Sidy a spus:

    VOT 14 – Va multumim pentru votul acordat retetei
    “Tarta cu struguri”

    Bafta multa Lulu !

  • Sara & Miki a spus:

    votul 41, bafta!

  • Valentina Mihaescu a spus:

    Votat!

Lasa un comentariu