Ingrediente:

10 kg gogosari
1 l otet
3 l apa
10 linguri zahar
2 linguri sare
conservant
boabe de piper
boabe de mustar
foi de dafin

Mod de preparare:

Spalam si curatam gogosarii. Eu tai gogosarii in sferturi, sa nu fie nici o samanta pe ei. Punem la fiert apa, otetul si restul mirodeniilor. Cand fierbe apa, adaugam gogosari cat ne incape in vas si-i lasam 2 minute, apoi ii scoatem cu o spumiera. Dupa ce se se racoresc, sa putem umbla cu mana, ii asezam in borcane. Printre ei putem pune hrean taiat betisoare. La final turnam apa calduta in care i-am oparit si incercam sa scoatem toate bulele din borcan prin apasare usoara. Punem conservantul si legam borcanele cu celofan.

Reteta adaugata de « Cretu Veronica » | » Vezi toate retetele inscrise in concurs

Postat in categoria:     Arhiva Concurs Culinar
6 Comentarii la “Gogosari opariti“
  • Postolache Violeta a spus:

    Primul vot e de la mine :) Sa fie cu noroc!

  • Liliana Fedeles a spus:

    Succes Veronica!
    Ce simpatici sunt omuletii din borcane :)

  • Lia Maria Grozi a spus:

    Va multumim pentru votul acordat retetei
    “Gogosari opariti”

  • Laly a spus:

    Va multumim pentru votul acordat retetei
    “Gogosari opariti”

  • Carmen-Ana a spus:

    Va multumim pentru votul 37 acordat retetei
    “Gogosari opariti”

  • Angelica a spus:

    Bafta multa!

Lasa un comentariu