Ingrediente:

1 kg dovlecei
200 g boabe de porumb fierte sau din conserva
200 g cascaval ras
3 cepe
1ardei gras rosu
1ardei gras verde
4 catei de usturoi
4 linguri ulei
3 oua
2 linguri faina
30 g unt
2 leg. marar verde
sare
piper

Mod de preparare:

Calim in ulei ceapa tocata marunt si usturoiul, adaugam ardeii cubulete, dovleceii rondele subtiri, iar dupa 2-3 minute punem o ceasca cu apa si lasam sa fiarba 10 minute. Dam vasul deoparte, adaugam boabele de porumb, condimentam cu sare si piper dupa gust, iar dupa ce compozitia s-a racit putin, incorporam galbenusurile, cascavalul ras, faina, untul topit. La sfarsit batem albusurile spuma si le adaugam usor, impreuna cu mararul tocat marunt. Rasturnam in tava unsa si tapetata cu faina sau pesmet. Dam la cuptor 40-50 de minute, la foc mic. Servim dupa ce s-a racit.

Reteta adaugata de « Iancu Lubita » | » Vezi toate retetele inscrise in concurs

Postat in categoria:     Arhiva Concurs Culinar
9 Comentarii la “Budinca de dovlecei“
  • Postolache Violeta a spus:

    Primaaa! succes!

  • Oana a spus:

    Noroc!!!

  • Sidy a spus:

    MULT, MULT SUCCES !
    Va multumim pentru votul acordat retetei
    “Budinca de dovlecei”
    VOT 14

  • corina a spus:

    Multa bafta Lulu!

  • Valentina Mihaescu a spus:

    Mult succes! Foarte buna!

  • Silvia74 a spus:

    Buna reteta. O voi incerca negresit. RESPECT !

  • Rocsy Ciobanu a spus:

    Multa bafta Lubita :*

  • Sara & Miki a spus:

    Succes!

  • Lubita a spus:

    Va multumesc frumos!!

Lasa un comentariu