1. ORGANIZATORI

Decorix.ro, marca a SC INAD GENERAL GROUP SRL organizeaza concursul culinar Decorix.ro, concurs la care cei ce doresc sa participe pot inscrie maximum trei retete culinare care se incadreaza in tema concursului, pentru a castiga unul dintre premiile oferite.

SC Inad General Group SRL este o societate comerciala cu sediul in Bucuresti, Sector 4, Str.Cornelia, Nr. 13, Et. 2, inregistrata la Registrul Comertului Bucuresti sub nr. J40/7918/2009, avand Cod de identificare fiscala RO 20944950.

Concursul se va desfasura cu respectarea prevederilor cuprinse in prezentul regulament (denumit in cele ce urmeaza “Regulamentul”). Termenii si conditiile prezentului Regulament, asa cum sunt prezentate mai jos, sunt obligatorii pentru toti participantii la concurs.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica Regulamentul, aducand la cunostinta publicului acest fapt.

 

2. PERIOADA DE DESFASURARE A CONCURSULUI

Concursul se desfasoara in perioada 7 – 24 martie 2013, pe Decoblog.ro.

Informatii suplimentare legate de acest concurs pot fi obtinute la numarul de telefon 0735.547.714 (tarif normal in reteaua Vodafone), de luni pana vineri, incepand cu 7 martie, intre orele 09:30-17:30, pe intreaga durata a concursului.

 

3. ETAPELE CONCURSULUI

Concursul va avea urmatoarele etape:

- Etapa I: Inscrierea in concurs prin trimiterea retetelor: 7 – 24 martie 2013

- Etapa II: Votarea retetelor inscrise: 25 – 31 martie 2013

- Etapa III: Desemnarea si anuntarea castigatorilor: 1 – 4 aprilie 2013

Pentru acordarea premiilor organizatorii vor contacta castigatorii pentru stabilirea detaliilor.

 

4. PREMII

Castigatorii vor fi cei care au trimis retetele care au acumulat cel mai mare numar de voturi, luandu-se in considerare primele trei cele mai mari punctaje. Punctajul se calculeaza ca medie intre voturile exprimate public si notele acordate de juriul coolinaria.ro.

Daca o persoana se inscrie cu mai mult de o reteta, se calculeaza punctajul pentru fiecare separat. Atunci cand doua retete apartinand aceluiasi participant acumuleaza cele mai mari punctaje, se ia in considerare doar reteta cu numarul final cel mai mare de puncte.

Important! Pentru editia martie 2013 premiile vor fi surpriza.

Castigatorii premiilor NU pot opta pentru primirea contravalorii premiilor in bani sau in alte obiecte.

 

5. INSCRIEREA IN CONCURS

Inscrierile se desfasoara intre 7 si 24 martie 2013.

La acest concurs se pot inscrie doar persoane cu varsta peste 18 ani, impliniti pana la data inceperii concursului, 7 martie 2013, inclusiv, cu domiciliul in Romania sau in Republica Moldova.

Inscrierea la concurs se face astfel:

Concurentul va redacta si expedia prin e-mail textul pentru “Reteta pentru Ea (Ziua Femeii)”. Reteta va fi insotita de o fotografie (care sa apartina, de asemenea, concurentului). Optional, concurentul se poate fotografia cu preparatul.

Atentie: O reteta care va fi gasita pe alt site/blog ca apartinand altei persoane, indiferent ca este vorba despre o ruda sau nu, nu va fi acceptata in concurs. Aceleiasi reguli i se supun si fotografiile care insotesc retetele trimise pentru inscriere!

E-mailul va fi trimis pe adresa concurs@decorix.ro si trebuie sa contina, pe langa materialul pentru concurs, datele personale ale participantului: nume si prenume, adresa completa, numar de telefon si cod numeric personal.

Lucrarile vor fi afisate pe blog de catre administratori pe masura ce vor fi primite (nu neaparat in momentul in care vor fi primite).

Important! O persoana se poate inscrie cu maximum 3 retete, o singura data, in perioada de inscriere mentionata in prezentul regulament. Perioada de inscriere se incheie pe data de 24 martie 2013, ora 24:00. Retetele care vor fi trimise dupa acest termen nu vor fi inscrise in concurs.

O persoana nu poate inscrie o alta persoana in concurs. Inscrierea se va face personal, de catre cel/cea care doreste sa concureze.

Se pot inscrie si castigatorii premiilor I, al II-lea sau al III-lea de la editiile anterioare ale concursului, insa nu din ultimele 6 luni.

 

6. DESCALIFICAREA DIN CONCURS

Materialele trimise dupa expirarea termenului de inscriere nu vor fi luate in considerare.

Sunt descalificate automat din concurs persoanele care nu indeplinesc conditiile mentionate in sectiunea “5. Inscrierea in concurs” a prezentului Regulament.

Adresele de e-mail invalide sau apartinand altor persoane decat concurentului inscris sau datele personale incorecte vor duce la descalificare in momentul in care se certifica acest lucru.

Inscrierea aceleiasi persoane de mai multe ori va fi considerata ca nerespectare a Regulamentului si va duce la descalificare, chiar daca lucrarile inscrise au acelasi autor, dar sunt diferite intre ele.

Nu sunt acceptate in concurs materialele care nu apartin expeditorilor.

De asemenea, vor fi descalificati concurentii in cazul carora se va dovedi ca au incercat sa fraudeze (indiferent ca au reusit sau nu) sistemul de votare.

 

7. VOTAREA CONCURENTILOR

Intre 25 martie 2013, ora 00:00, si 31 martie 2013, ora 24:00, toti vizitatorii site-ului http://www.decoblog.ro vor putea vota retetele participante la concurs. In acest scop, votantii vor trebui sa se autentifice fie prin contul de Facebook, fie prin cel de Yahoo (Open ID) sau de Gmail (Open ID). In cazul celor care vor vota cu Open ID, ramane valabil sistemul utilizat anterior, constand in acordarea unui numar de stelute de la 1 la 5 retetelor preferate.

O persoana poate vota fiecare reteta o singura data. Punctajul final va fi constituit in proportie de 50% din voturile acumulate pe Decoblog.ro si in proportie de 50% de catre un juriu format din specialistii coolinaria.ro.

Este interzisa votarea din partea utilizatorilor care impart acelasi IP. In caz contrar, acest lucru duce la anularea voturilor respective.

Recomandari pentru concurenti si votanti:

La evaluarea retetelor se vor avea in vedere originalitatea retetei, calitatea si estetica fotografiei, aspectul preparatului, dar si gradul de complexitate al retetei.

 

8. CONFIDENTIALITATEA DATELOR SI DREPTUL DE AUTOR

Organizarea prezentului concurs se realizeaza in conformitate cu prevederile Legii nr. 577/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si pentru libera circulatie a acestor date. Participarea la concurs implica in mod expres si fara echivoc ca informatiile transmise de concurenti sa fie facute publice si sa fie folosite de catre organizatori in scopuri publicitare. Prin inscrierea la concurs, concurentii isi exprima in mod expres si fara echivoc acordul ca datele lor personale sa fie folosite in activitatile de marketing ale companiei SC Inad General Group SRL, pentru validarea si acordarea premiului.

SC Inad Group SRL este operator autorizat sa prelucreze datele cu caracter personal, inregistrat sub nr. 12055 la Autorizatia Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

 

9. INCETAREA CONCURSULUI

Prezentul concurs poate inceta numai in cazul producerii unui eveniment ce constituie forta majora, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa lui, de a continua prezentul concurs, dar nu inainte de a anunta publicul prin intermediul site-ului pe care se va desfasura, respectiv http://www.decoblog.ro.

 

10. REGULAMENTUL OFICIAL

Regulamentul de desfasurare a concursului poate fi consultat in mod gratuit de catre orice vizitator al http://www.decoblog.ro, site pe care va fi afisat incepand cu 7 martie 2013.

 

11. RECLAMATII

Eventualele reclamatii legate de concurs se vor putea face la adresa de e-mail: concurs@decorix.ro, inainte de sfarsitul concursului.

 

12. LITIGII

Eventualele neintelegeri aparute intre SC Inad General Group SRL si concurenti, decurgand din executarea si interpretarea prezentului Regulament, se vor rezolva intr-o maniera amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de catre instantele judecatoresti romane competente.

Prin participarea la acest concurs, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze termenelor si conditiilor prezentului Regulament Oficial.Postat in categoria:     Concurs
4 Comentarii la “Regulamentul concursului din luna martie 2013“
 • Noul concurs Decorix.ro: Reteta pentru Ea (Ziua Femeii) | Blog decoratiuni, interior, gradina si bucatarie a spus:

  [...] Citeste detaliile complete in Regulament! [...]

 • Cristina a spus:

  Buna dimineata! Ar fi trebuit sa am o zi frumoasa de 8 martie, dar nu e asa, pentru ca am fost acuzata pe nedrept si descalificata in concursul lunii februarie si inca mai astept reparatia morala. E foarte bine ca ati introdus acel articol in regulament, in felul acesta nu veti mai pricinui neplaceri viitoarelor concurente. Dar cu mine cum ramane, eu sunt o victima colaterala a unui regulament schiop?! Noi ne angajam prin participare sa-l respectam, dar dumneavoastra,insiva, nu o faceti.
  “De asemenea, vor fi descalificati concurentii in cazul carora se va dovedi ca au incercat sa fraudeze (indiferent ca au reusit sau nu) sistemul de votare.”
  Ati recunoscut ca nu puteti sa faceti diferenta intre voturile reale care vin de la utilizatorii retelei de internet a unei institutii (cum a fost cazul meu) si cele false pe care si le da o singura persoana cu conturi multiple, de pe acelasi IP. Dar puteti sa aruncati in mine cu acuze, doar asa, ca vi se pare, iar apoi sa va vedeti linistiti de treaba… Ziceti ca putem sa rezolvam intr-o maniera amiabila…care maniera? Ma ignorati?! Mi-ati raspuns doar la un mail in care va explicati neputinta de a face distinctia intre hoti si oameni cinstiti! Asta nu ma linisteste, dimpotriva! V-am rugat politicos, acum insist, stergeti-mi numele din lista de fraudatori!

 • Andreea Decorix a spus:

  Va stergem acum din lista retetelor descalificate, dar voturile acelea tot nu pot fi luate in calcul.

  Asa cum v-am precizat si in mailul de raspuns, nu putem face distinctia intre IP-urile cu vot multiplu de la o institutie sau de la domiciliu, si nu pentru ca am avea o “neputinta”.
  Un IP este un IP, nu o adresa fizica exacta pe care sa o gasim in cartea de telefon ca apartinand unei persoane sau unei institutii.

  Cand faceam limitarea votarii dupa IP, putea vota o singura persoana dintr-o institutie, dar, in acelasi timp, se inregistrau voturi multiple de la adrese personale, prin IP dinamic.

  Cum propuneti sa facem votarea ca sa nu mai existe nemultumiri?
  Promitem sa tinem cont de solutia Dvs. pentru ca nu ne dorim situatii neplacute de nici o parte.

 • Cristina a spus:

  Va multumesc!
  Pentru mine conteaza mult mai mult imaginea de om onest, decat refacerea calculelor si rasturnarea clasamentului. Am redobandit-o si m-am linistit. M-am straduit sa gasesc ceva inedit pentru tema concursului din februarie si m-am bucurat ca mi-a si reusit, desi o faceam pentru prima data, numai ca… am nimerit cu realizarea mea intr-o conjunctura nefericita. Nu-i nimic, esecul ma motiveaza si voi veni cu alta ocazie cu ceva… si mai si!
  Pe partea tehnica nu-mi permit sa fac sugestii, aici ar fi nevoie de sfatul unui expert.
  O seara placuta!

Lasa un comentariu