Decorix.ro premiaza retetele pregatite cu ocazia zilei de 8 Martie!

Martisorul culinar, un cadou minunat pentru o femeie speciala! Iata ce ii poti pregati mamei, sotiei sau iubitei de Ziua Internationala a Femeii! Alege reteta ei preferata, gateste-o si participa la concursul nostru. Pe langa faptul ca ii faci un cadou deosebit, ai sansa sa castigi premii surpriza.

Profita de ocazie si multumeste-i intr-un mod aparte pentru tot ce iti daruieste! Arata-i cat de mult inseamna pentru tine gatindu-i mancarea favorita!

Cum participi? Alege maximum 3 retete, gateste-le, apoi fotografiaza-le si trimite-ne imaginile, impreuna cu textele retetelor, pe adresa de email concurs@decorix.ro. Nu uita sa iti treci si datele personale!

Pana cand? Te poti inscrie la concurs, trimitand retetele si fotografiile preparatelor pe adresa mentionata, pana pe 24 martie 2013. Intre 25 si 31 martie se va desfasura votarea. Intre 1 si 4 aprilie vom anunta castigatorii: primele trei retete cu cel mai mare punctaj. Acesta va fi calculat ca o medie intre voturile exprimate de catre vizitatorii Decoblog.ro si notele acordate de un juriu format din specialisti coolinaria.ro.

De ce sa participi? Ne arati si noua, prietenilor tai virtuali, surpriza pregatita pentru cea mai draga femeie din viata ta, indiferent ca este mama, sotie, iubita sau sora. In plus, ai sansa sa fii rasplatit pentru gestul tau cu premii oferite de Decorix.ro.

Citeste detaliile complete in Regulament!

Succes!

 

Atentie! Din cauza unei situatii neplacute, aparute la concursul culinar din luna februarie, am mentionat in Regulament ca: este interzisa votarea din partea utilizatorilor care impart acelasi IP. In caz contrar, acest lucru duce la anularea voturilor respective.Postat in categoria:     Concurs
Un comentariu la “Noul concurs Decorix.ro: Reteta pentru Ea (Ziua Femeii)“

Lasa un comentariu