Decorix.ro premiaza retetele pregatite in luna lui Cupidon!

Se spune ca dragostea este ingredientul secret care da gust mancarurilor. Daca este sau nu asa, te provocam pe tine sa ne spui. Indiferent ca e Sf. Valentin sau Dragobetele, iubirea trebuie sarbatorita. Si cum altfel o poti face, daca nu cu un mic dejun servit la pat ori cu o cina romantica? Arata-ne ce surprize culinare te tenteaza, iar noi te inscriem in concursul lunii februarie, luna lui Cupidon.

Cum participi? Alege maximum 3 retete, gateste-le, apoi fotografiaza-le si trimite-ne imaginile, impreuna cu textele retetelor, pe adresa de email concurs@decorix.ro. Nu uita sa iti treci si datele personale!

Pana cand? Te poti inscrie la concurs, trimitand retetele si fotografiile preparatelor pe adresa mentionata, pana pe 21 februarie 2013. Intre 22 si 28 februarie se va desfasura votarea. Intre 1 si 4 martie vom anunta castigatorii: primele trei retete cu cel mai mare punctaj. Acesta va fi calculat ca o medie intre voturile exprimate de catre vizitatorii Decoblog.ro si notele acordate de un juriu format din specialisti coolinaria.ro.

De ce sa participi? Ne impartasesti si noua din surpriza pregatita persoanei dragi sau, dimpotriva, din surpriza facuta tie. Te asteptam!

Citeste detaliile complete in Regulament!

Succes!Postat in categoria:     Concurs
Un comentariu la “Noul concurs Decorix.ro: Surprize culinare de Ziua Indragostitilor!“

Lasa un comentariu