Gateste ceva la alegere, iar Decorix.ro te premiaza!

Esti pasionat de gatit? Iti place sa stai in bucatarie si sa incerci ingrediente sau sa faci tot felul de experimente culinare? Familia, prietenii si vecinii iti lauda mancarurile delicioase? Atunci uimeste-ne si pe noi. Retetele tale de succes merita sa fie publicate, iar tu sa te bucuri de un premiu pentru efortul depus.

Cum participi? Alege maximum 3 retete, gateste-le, apoi fotografiaza-le si trimite-ne imaginile, impreuna cu textele retetelor, pe adresa de email concurs@decorix.ro. Nu uita sa iti treci si datele personale!

Pana cand? Te poti inscrie la concurs, trimitand retetele si fotografiile preparatelor pe adresa mentionata, pana pe 25 noiembrie. Intre 26 si 30 noiembrie se va desfasura votarea. Intre 1 si 4 decembrie vom anunta castigatorii: primele trei retete cu cel mai mare punctaj. Punctajul va fi calculat ca o medie intre voturile exprimate de catre vizitatorii Decoblog.ro si notele acordate de un juriu format din specialisti coolinaria.ro.

De ce sa participi? Castigi premii, inveti lucruri noi si intri in contact cu persoane care au aceeasi pasiune ca si tine: gatitul.

 

Citeste detaliile complete in Regulament!

Succes!Postat in categoria:     Bucatarie
Un comentariu la “Noul concurs Decorix.ro: O reteta la alegere“

Lasa un comentariu