In octombrie, Decorix.ro premiaza retetele speciale de Halloween!

Se apropie cea mai infricosatoare noapte de peste an. Cu ce anume vrei sa-ti surprinzi familia si prietenii? Poate o tarta cu dovleac, palarii de vrajitoare sau ceva mai infricosator, gen fantome din ciocolata alba, ochi din turta dulce. Poti experimenta orice in bucatarie, doar este noaptea surprizelor. Pregateste ceva delicios si aratos, iar noi te premiem in cadrul concursului din luna octombrie.

Arata-ne si noua bunatatile gatite cu ocazia Halloween-ului si poti castiga premii de la Decorix.

Cum participi? Pregateste maximum 3 mancaruri infricosatoare de Halloween, fa-le cate o poza si trimite-ne fotografiile, impreuna cu textele retetelor, pe adresa de email concurs@decorix.ro. Nu uita sa iti treci si datele personale!

Pana cand? Te poti inscrie la concurs, trimitand retetele si fotografiile preparatelor pe adresa mentionata, pana pe 23 octombrie. Intre 24 si 31 octombrie se va desfasura votarea. Intre 1 si 4 noiembrie vom anunta castigatorii: primele trei retete cu cel mai mare punctaj. Punctajul va fi calculat ca o medie intre voturile exprimate de catre vizitatorii Decoblog.ro si notele acordate de un juriu format din specialisti coolinaria.ro.

De ce sa participi? Pentru ca Halloween-ul iti poate aduce premii oferite de Decorix.ro. In plus, iti faci prieteni noi si savurezi online si alte retete pregatite cu aceasta ocazie.

Citeste detaliile complete in Regulament!



Postat in categoria:     Concurs
7 Comentarii la “Noul concurs Decorix.ro: Mancare infricosatoare de Halloween“
  • Toti participantii sunt castigatori! | Blog decoratiuni, interior, gradina si bucatarie a spus:

    [...] participantii sunt castigatori! Acesta este motto-ul concursului “Mancare infricosatoare de Halloween”, organizat de Decorix.ro in colaborare cu coolinaria, luna aceasta. Toate retetele inscrise in [...]

  • ciucan ramona a spus:

    Rulouri de hering marinat
    Retete Mancaruri – Preparate din peste

    Pentru 4 portii
    25 de minute

    Ingrediente:

    6 heringi proaspeti
    2 cepe
    100 ml ulei
    2 lamai
    1 lingura boabe de mustar
    1 telina mica
    2 catei de usturoi
    3 foi de dafin
    1 lingurita boabe de piper
    1 lingura sare grunjoasa

    Mod de preparare:

    1.Curatati pestele de solzi,eviscerati-l,spalati-l bine si cu un cutit bine ascutit filetati-l apoi fiecare fileu taiati-l in doua pe lungime.

    2.Curatati ceapa si telina apoi taiati ceapa julienne iar telina dati-o pe razatoarea mare.Puneti ceapa si telina rasa intr-un castron.Adaugati uleiul,zeama stoarsa de la o lamaie,boabele de mustar,cateii de usturoi sfarmati,boabele de piper si sarea.Adaugati o cescuta cu apa si amestecati bine.

    3.Puneti in castron fileul de hering si acoperiti-l cu amestecul de ingrediente.
    Acoperiti castronul cu folie de plastic si puneti-l la frigider pentru 48 de ore.
    Dupa acest timp,puneti pe fiecare file de hering cate o bucatica de morcov,ardei sau maslina si rulati-le.

    Din secretele bucatarului:

    Ierburile se pot adauga la inceputul prepararii dar si la final.Cu cat acestea sunt mai proaspete cu atat gustul si mirosul sunt mai puternice.

  • Andreea Decorix a spus:

    Va rugam sa trimiteti reteta pe mail, insotita de fotografie, conform specificatiilor concursului de Halloween de mai sus. Va multumim!

  • Achihaei a spus:

    Cred ca acest concurs trebuia organizat in perioada petrecerii de halloween, deoarece atunci se pregatesc mancaruri specifice. Concursul organizat cu o saptamana inainte obliga participantii sa prepare aceste retete ,doar pentru participarea la concurs ceea ce nu mi se pare corect.

  • Achihaei a spus:

    Propun sa reluati concursul pentru data de 31, cand intradevar pregatim retete minunate pentru halloween.

  • diana a spus:

    cand afisati castigatorii? e deja ora 15.00, si premiile garantate cand le primim?

  • Andreea Decorix a spus:

    Castigatorii au fost afisati deja aici: http://www.decoblog.ro/2012/11/castigatorii-concursului-decorix-ro-din-octombrie-2012.html
    Toate premiile (inclusiv cele de participare) se expediaza prin Posta Romana, in cursul acestei saptamani.

Lasa un comentariu