In septembrie, Decorix.ro premiaza bunatatile pentru camara!

Retetele sezonului iti aduc premii surpriza de la Decorix.ro. Fie ca e vorba de dulceturi, compoturi, tocana de legume, conserve, toate bunatatile din camara merita sa intre in competitia culinara organizata in septembrie de Decorix.ro. Profita de ocazie si spune-ne ce pregatesti pentru iarna, iar noi te inscriem in concurs.

Tu cu ce iti umpli camara? Trimite-ne ideile tale de compot, zacusca, tocanita etc. si poti castiga premii de la Decorix.

Cum participi? Alege maximum 3 bunatati din camara, fa-le cate o poza si trimite-ne fotografiile, impreuna cu textele retetelor, pe adresa de email concurs@decorix.ro. Nu uita sa iti treci si datele personale!

Pana cand? Te poti inscrie la concurs, trimitand retetele si fotografiile preparatelor pe adresa mentionata, pana pe 23 septembrie. Intre 24 si 30 septembrie se va desfasura votarea. Intre 1 si 4 octombrie vom anunta castigatorii: primele trei retete cu cel mai mare punctaj. Punctajul va fi calculat ca o medie intre voturile exprimate de catre vizitatorii Decoblog.ro si notele acordate de un juriu format din specialisti coolinaria.ro.

De ce sa participi? Pentru ca bunatatile din camara iti aduc premii surpriza pe masura. Iar noi, prietenii tai virtuali, vrem sa savuram macar online din ce ai pregatit pentru sezonul rece. Mai mult, iti poti imbogati caietul cu retete noi.

Citeste detaliile complete in Regulament!Postat in categoria:     Concurs
2 Comentarii la “Noul concurs Decorix.ro: Bunatati pentru camara“

Lasa un comentariu