In iulie, Decorix.ro premiaza retetele usoare de vara!

Suntem in mijlocul verii, in luna cea mai calduroasa, iulie. Calduroasa si afara, si in bucatarie. Poate ca aragazul te imbie sa-l deschizi mai des decat o faci, poate ca tava din cuptor abia asteapta sa coaca ceva delicios, dar gandul ca trebuie sa induri cateva zeci de grade te face sa renunti. In asemenea situatii, alternativa o reprezinta retetele usoare de vara. Gateste ceva usor si sanatos in luna lui Cuptor si spune-ne si noua, inscriindu-ti reteta la concursul Decorix.ro din luna iulie. Ai sansa sa castigi premii surpriza si sa schimbi pareri cu ceilalti participanti.

Cum participi? Pregateste o reteta de vara, fa o poza rezultatului si trimite fotografia, impreuna cu textul retetei, pe adresa de email concurs@decorix.ro. Nu uita sa iti treci si datele personale!

Pana cand? Te poti inscrie la concurs, trimitand reteta ta si fotografia preparatului pe adresa mentionata, pana pe 24 iulie. Intre 25 si 31 iulie se va desfasura votarea. Intre 1 si 4 august vom anunta castigatorii: primele trei retete cu cel mai mare punctaj. Punctajul va fi calculat ca o medie intre voturile exprimate de catre vizitatorii Decoblog.ro si notele acordate de un juriu format din specialisti coolinaria.ro.

De ce sa participi? Pentru ca reteta ta de vara sa fie premiata nu numai de familie, ci si de noi. In plus, faci cunostinta cu alti pasionati de gastronomie, schimbi opinii, inveti ceva nou. Premiile de la Decorix.ro vor fi un bonus pe masura!

Citeste detaliile complete in Regulament!

Succes!Postat in categoria:     Concurs
Un comentariu la “Noul concurs Decorix: Retete usoare de vara“

Lasa un comentariu